Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
meni bas deluje obrnuto, plava je skroz prirodna, ne glupira se jer se ipak stariji ljudi tu takmice......uostalom kao sto rekoh deluje mi smirenije i bez nervoze....takva je bila i na metropolisu, normalna!
Zar nije važno kako se devojka uklopila i da li se uopšte uklopila u kviz
Pa, mene pomalo nervira, previše je "odrasla" za "Čik pogodi". Ova sa braon kosom je sva vesela, i uživela se u to da je među decom, a ova druga (plava) se trudi, ali nije to to...
Da, da, to sam i ja mislila. I meni se cini da je jedna bila dovoljna. Mada, dobro kaze i dragonsomething.. razlicite su i to je ok, zajedno uspostavljaju neku ravnotezu.
Ali obe su ok i dobro vode emisiju, a ova plava se baš dobro uklopila baš je prilagodljiva. Ona i jeste baš za takvu emisuju sa decom sva je nasmejana, nežna je i čini mi se da ume da se spusti na njihov nivo..a i Ivana je simpa na svoj način..
da kao da su one tu same dosle na ideju da pricaju sta im se prohte, hm , zar nisi razmisljala danijane uostalom da one imaju mozda neki tekst, sto bi inace drzale one plave papire u rukama? ali moram se sloziti da zaista imaju glupe komentare nekada.....