EVIL GHOST
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
pa kako da ima socnu bulju ako s njom nista ne radi.Pravi ucvrscivac bulje je sex (licna provera).coa manijak:...???otkud ti to...?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kako da ima socnu bulju ako s njom nista ne radi.Pravi ucvrscivac bulje je sex (licna provera).coa manijak:...???otkud ti to...?![]()
A sto pa vise ne zivis????malisan4321:e romanticna izgleda zivi u svom romanticnom svetu u kome sam nekada ziveo i ja
PA TI ZNAS U KAKVOJ SAM SAD SITUACIJI...onda nista nema od bulje...EVIL GHOST:pa kako da ima socnu bulju ako s njom nista ne radi.Pravi ucvrscivac bulje je sex (licna provera).![]()
A,ha,ha,bas ti hvala.malisan4321:bez bocelija mogu al bez tebe vec neznam da li cu moci
imaj strpljenja imaces ti jednu super cvrstu bulju...coa manijak:PA TI ZNAS U KAKVOJ SAM SAD SITUACIJI...onda nista nema od bulje...![]()
izvini ali mene malo mrzi da pritiskam shift,ali nisam zeleo da te povredim znam kako je kad nekog volisRomansa:A,ha,ha,bas ti hvala.
Molim,Boceli velikim slovom.
(isterace me manijak odavde)
Dobro prihvatammalisan4321:izvini ali mene malo mrzi da pritiskam shift,ali nisam zeleo da te povredim znam kako je kad nekog volis
koga sam prozvao...?Romansa:Dobro prihvatam
Manijak rece bez prozivanja,a prozva Andreu za cas...Hm,covek u odsustvu.
Jel moras da me podsecas koliko je daleko?????malisan4321:pa da nije lepo prozivati one koji su hiljadama kilometara udaljeni ali oprostices mu to
ne diram ti bulju jos uvekcoa manijak:pa sad rekla si ko ima dobru bulju da j.be ko...a znas moju situaciju...to znaci da nema...?!sto mi diras bulju...a romanso,necu,ali bez njega molim...
a planiras,a...???znaci li to da nemam dobru bulju ako ne j,bm dugo...?EVIL GHOST:ne diram ti bulju jos uvek![]()
eeeee...ne planiram ja nista.Formirao si se ti odavno.coa manijak:a planiras,a...???znaci li to da nemam dobru bulju ako ne j,bm dugo...?![]()