Nova svirka u VI gimnaziji

skituljko_sestar

Zainteresovan član
Poruka
114
Svi su se smejali kad smo spremali prvu svirku, jer je u Sestoj, jer su nepoznati bendovi, itd.
Pa je bilo 500 ljudi :grin: :grin: :grin: .Dakle sada pravimo audiciju za novu svirku koja ce se odrzati negde oko 20. juna (tekuce godine) :lol:
Svi iole dobri i zainteresovani bendovi koji sviraju bilo koju vrstu gitarske muzike pozvani su da se prijave na audiciju koja ce biti za nedelju dve ( zavisno od toga kojom brzinom se bendovi prijave)
Na koncertu ce pored bendova koji prodju audiciju, svirati i cetiri sa proslog koncerta
CROSSROADS, Sinestezija, Wet Dreams, i Twister. 8) 8) 8) 8)
Irish Stew jos nije potvrdjen ali javicu vam kada se to desi.Dakle, lepo drustvo za bilo koji srednjoskolski bend koji hoce da se afirmise.

kontakt mail: pavle.mihajlovic@gmail.com

E devojka super peva, na audiciju su bili super i na svirci pet dana posle ali im se kockice nisu sklopile prosli put na nasoj svirci. Problem je bio sto se nisu culi i nije mogla da nastimuje glas. Umeju oni ali to nisu pokazali, zato neverujem da mogu da prodju audiciju ali ako budu ekstra nikad se nezana...

E losa vest nista od svirke...
Bas sam se slosio kad sam to odlucio...
Juce sam dobio mejl iz british council-a da mi je ispit engleskog bas u periodu kad je svirka, a te stvari ne mogu da radim paralelno. Mnogo su velike...A posto dovoljno zaludnih ljudi kao ja nema mnogo, najverovatnije je da nece biti svirke...

Ph0r3w3r0:
pajoooo.. paaaaaaaaaaaaaaajo..
za**bi engleski... ili pomeri ranije-kasnije svirq..

Za engleski se spremam vec godinu dana i nema pomeranja, to mi je mnogo vazno...Ali nije problem da ja jedna dan odvojim za svirku, ve c mesec ipo dana da je spremim i organizujem...Ne mogu ljudi ...A i disa nebi dao drugi datum...
Ali obecavam u septembru najvecu srednjoskolsku svirku koju je Beograd ikada video :grin: 8)

Back