Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.356
![]()
Večeras Svileni Vs. Koferče
Вечерас, Жваља против седмогодишњег детета.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Večeras Svileni Vs. Koferče
Joś mu nisi zaboravio bananu?![]()
Вечерас, Жваља против седмогодишњег детета.
Citajuci sta pisete na ovoj temi stekao sam dojam da bi velika vecina zrtvovala slobodu da bude u ovakvom zatvoru.Ako je dobar zubar onda svakih par godina nekoga rokneš i središ zube o trošku srbije? Ko nema zube pravac zatvor u pančevu!
Ovaj zatvor mi deluje bolje od hotela! Zna li se kakva je hrana? Jel ima neko meni?
Uopaaa...fino tovarenjeJoś mu nisi zaboravio bananu?![]()
a vidi ima i bracni krevet, ......jel to znaci da je to musko-zenski zatvor ?Ko treba se rokne da se useli tamo
ZvaljaJoś mu nisi zaboravio bananu?![]()
Marginalci su kao LGBT - nit manjeg kupca nit veće galameZvalja
To uglavnom prave ministri za sebe ako im se slučajno desi.Не знам ништа о овом пројекту али затвори са оваквим (и још бољим условима) нису нешто ново и јединствено што би се код нас сада применило и опробало први пут у Европи.
Питам се пре свега којој врсти затвореника је намењен овакав затвор?
sta se palite,kakav zubar lekar,..to se cak mozda i delom finasira iz EU pa mora da bude "pristojno",a "unutra" ce raditi neka zubarka ili zubar koji bez SNS clanske karte sa svojom diplomom ne bi mogao ni zubni kamenac da ukloni a da nesto ne zaje8e.Taj ili ta ce jedino kljove da vadi robijasima.