Nova skola-NOVO DRUSTVO

ja sam ove godine krenula u srednju i mnogo mi je bolje nego u osnovnoj.bolje je i drustvo,nije ni u osnovnoj bilo lose ali nekako imam vise zajednickih tema sa ovima iz srednje.cujem se sa par the best drugova iz osnovne i to je dosta.....

jedan moj drug se vratio iz engleske u srbiju i upisao gimnaziju 4 razred i bio tu nedelju-dve pa video da ne moze da ostane tu jer su mnogo iznad njegovog nivoa znanja pa se prebacio u 2 razred gimnazije, tu je bio nedelju dana i video da su i oni iznad njegovog nivoa i na kraju upisao ZIS hahahah....

Poznata stvar.....

Nemam problema sa tim,jer volim da upoznajem nove ljude, i promenila sam skolu koliko je najmanje moguce, znaci jednom, i lepo sam se snasla, bolje mi je sad...:-D

Pa iskreno i ne svidja mi se bas drustwo...Imam dvije drugarice sa kojima se ono cesto druzim...U odeljenje ima mnogo foliranta,ogovaranja,grupica...Sto se meni ne svidja,jer kad sam ucila u osnovnoj svi smo nekako bili slozni,i drugarice uwjek smo bile nerazdvojne sve...A ovdje imam samo dvije,ali mi ipak nisu kao one iz osnowne...Ali kad sad pogledam to drustwo svi su se totalno izmijenili, kad prodjemo jedna pored druge jedva i da se jave...
Ali ipak ostale su jos tri godine, i vidjecemo sto ce biti do tada....

Kako je to kada dodjete u jednu novu sredinu i sretnete neke nove ljude sa kojima cete odrastatim tj sazrevati? Da li cete biti povezani sa njima kao sto ste mozda bili sa onima iz osnovne skole? Da li cete se snaci u potpuno drugacijoj sredini? Da li se plasite ili - da li ste se plasili odlaska u srednju skolu (ako ste vec imali iskustva sa tim)? Da li je doba srednje skole najlepse doba u tom nekom periodu odrastanja? Recite mi nesto o tome... Licno - ne plasim se nove sredine... cak smatram da cu se super uklopiti jer ce oko mene biti ljudi koji imaju ista ili barem slicna interesovanja - upisala sam umetnicku skolu.

Pa, sve ti zavisi od toga koliko je neko komunikativan i kako se ponasa! Nisam se plasio, na neki nacin sam jedva cekao da pobegnem iz osnovne, nisu me bas dobro prihvatili u drustvu, jos od prcog razreda, jer sam bio miran! ***. Pa, sve zavisi iz kog ugla se gleda, na neki nacin je bolje doba... Ne znam. ;)

Kako je to kada dodjete u jednu novu sredinu i sretnete neke nove ljude sa kojima cete odrastatim tj sazrevati? Da li cete biti povezani sa njima kao sto ste mozda bili sa onima iz osnovne skole? Da li cete se snaci u potpuno drugacijoj sredini? Da li se plasite ili - da li ste se plasili odlaska u srednju skolu (ako ste vec imali iskustva sa tim)? Da li je doba srednje skole najlepse doba u tom nekom periodu odrastanja? Recite mi nesto o tome... Licno - ne plasim se nove sredine... cak smatram da cu se super uklopiti jer ce oko mene biti ljudi koji imaju ista ili barem slicna interesovanja - upisala sam umetnicku skolu.

Pa bila sam zabrinuta da li cu da se snadjem u novoj sredini,ali ne preterano jer u novom odeljenju imam drugaricu koju znam iz osnovne,pa mi je bilo lakse...a moguce je da cu sa novim drustvom biti vise povezana nego sa onim iz osnovne....:)

Back