http://3.***************/_i1OfyihOYCs/S31YaNsnBQI/AAAAAAAAAAM/bW3_CJvb_bI/s320/mali.jpg

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto mudrih beseda, koje ce dirnuti gradske oce u levi testis, bolje je opredeliti se za konkretna delanja. I kao sto vidim, pomalo traljavo, krenulo se sa tim.
Znam kako sam disao pre par godina, a kako disem sad. To mi je glavno merilo, ko je u pravu i za sta se treba boriti u ovom gradu.
Red bi bio da, kad se vec investitoru daje parcela za gradnju, uslov za to bude pretvaranje dela parcele u zelenilo. Tako da se broj stabala ili povrsina pod zelenilom ne smanjuje, nego uvecava. I da to bude pokriveno zakonom.
Po istom kljucu, kao i sto se na odredjenim lokacijama, kao uslov za izgradnju objekata, od investitora zahteva da unutar objekta izgradi dovoljan broj parking mesta.
Podrzavam sve one, koji se legalno bore za zdraviji zivot svih nas.
Podrzavam sve one, koji se legalno bore za zdraviji zivot svih nas.
dakle, nestrucnost vlasti i zla mafijsaka namera, biznisa po svaku cenu, drpe pare i odu, a mi ostajemo
kad ce opet potpisivanje peticije ispred Maxija? ostadoh duzna potpis!![]()
Stevan Lazarević
Juče su ceo dan uličicom iznad parkića gde se najmlađi igraju špartali kamioni puni zemlje.
Jutros su rano počeli, i zemlja se trese od brujanja teških mašina, koje uništavaju komadić zelenila koji smo imali i trudili se da ga sačuvamo.
Plašim se da odem i pogledam na šta to sada liči.
danas na blokadi - sve nasa deca iz kraja, i njihovi roditelji
opstinska vlast gleda `koliko smo mi tu dobri` u biznisu, a ne vide da raste generacija koja ce po zlu da ih zapamti
od predsednika opstine se i ne ocekuje nista, ali njegova partija mora da zna kome kucaju na vrata svaki put kad su izbori. nama dolaze da nas mole za glasove, a sada nas ne zarezuju ni malo
pamti pa vrati
danas na blokadi - sve nasa deca iz kraja, i njihovi roditelji
opstinska vlast gleda `koliko smo mi tu dobri` u biznisu, a ne vide da raste generacija koja ce po zlu da ih zapamti
od predsednika opstine se i ne ocekuje nista, ali njegova partija mora da zna kome kucaju na vrata svaki put kad su izbori. nama dolaze da nas mole za glasove, a sada nas ne zarezuju ni malo
pamti pa vrati
Upravo tako, a tek kako je predsednik opštine Zvezdara krajnje nekorektno odgovorio na molbe građana...![]()
namena pomenutog zemljista:
a-gradjevinski blokovi niske stambene izgradnje visine P-P+2+M
izvor- Regulacioni plan naselja Mirijevo ,Sl.list 20/02