Neće to biti osećaj sramote, njima to nije bitno i verovatno će im i deca (ako ih nekad budu imali) biti ista takva. Recimo Podrigov ćale ga podržava u njegovim poduhvatima, čitao sam to na netu negde. Majka se malo buni doduše. Ali je to svima njima dobra bleja i zajebancija, nisu oni tradicionalni Srbi ili nešto.
Ovo su druga vremena, prosto sveopštom digitalizacijom su oborene i norme ponašanja. Npr. u vreme mog tinejdžerstva (dvehiljaditih) je bio Davor Bobić Moskri koji je izvodio slične akrobacije po svojim pesmama i medijima, ali u manjoj dozi, ali je to tada bio potpuni underground. Baš potpuni, Bad Copy su bili kao neka komercijalnija varijanta toga, ali bez skidanja na bini i drkanja, heroina itd. Bile su i Bičarke na Travi kojih se većina mladih zgražavala, devojke su ih smatrale za kurrve i vulgarne uličarke. Bilo je recimo nezamislivo da u nekom rijalitiju (Veliki brat) neko udari nekoga, odmah bi bio izbačen. Danas je uobičajena pojava da se biju, yebu i šta sve ne, i većina nacije to gleda. Meni doduše malo nedostaje to nevinije i naivnije vreme, ljudi su bili drugačiji.
Pogledaj kako se Baka Prase ponaša, pa Choda itd. To je internet koji je medij budućnosti. Glavata i Podrig samo idu u baš najdalje krajnosti, ali oni ipak nisu rijaliti jer su urbaniji i kvalitetniji. Danas je Moskri legenda, i gas je najbitniji iako se taj pojam malo izlizao. Klinika, Mimi Mercedez, Ludi Srbi, Balkan Info, jutjuberi, tiktokerke, spid, brzina... to je novo doba, i zato niko neće posmatrati Kliniku kao nešto za sramotu. Skala ponašanja je spuštena i ljudi su odavno oguglali na sve.
Inače i većina klinaca danas je ovakva, taj trend po mojoj proceni kreće od 2014-e. Do 2013-e su još postojali kao neki zaostaci prethodne dekade, ali od 2014-e baš kreće ludilo. Ovo je jako zanimljivo vreme.
Evo još jedan primer iz Klinike, popularni reper zvani Krtina sa Podrigom: