Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
u shumarku, pa po mraku.....nema da se izgubish....dodzem k'o zvezda severnjacha.....
![]()
Follow the light

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u shumarku, pa po mraku.....nema da se izgubish....dodzem k'o zvezda severnjacha.....
![]()
pa ne mosh je izbrijati tako da bude glatka kao somot...a i naraste ta dlaka za jedna dan....
![]()
auu
al´ si ti neka chupava![]()
to se zove prava uzvraceta ljubav
ja bodem tebe ti bockas mene
ma jok
ceshljamo vunicu
vidish bogte ispadoh Jeti.....ode moja tema u neznanom pravcu, sve glatke i somotne a ja bodem ko Jezic Bocko.....
hoces da kazes da ti nemas nista protiv zarasle?
kakva tema.....treba biti uredno i cisto pre svega,a dlake kako kod vas,tako i kod nas imaju vrlo bitnu funkciju.Zato se uzmite u pamet i zajebite mnogo tu modu,da ne bi navukli neku bolestinu bezpotrebno....to kazem sa punim pravom kao medicinski radnik![]()
evo pitam se pitam....tako je popularna ta izbrijana machkica da vam ne smeta ni kad dlake pochnu da rastu....bude kao smirgla.....eeee u cemu je char izbrijane kad u isto vreme bode???????
Obrijanu vole pritajeni ili podsvesni pedofili. Dokazano.
pa to je sjajno. ja to radim.nedavno sam citala knjigu o zenama u Kabulu/Avganistan....njih za prvu bracnu noc depiliraju od glave do pete....da bas budu kao devojcice....i sminkaju ih kao lutke i kosu im prave da bude puan ukrasa i namazana sarenim i sljokicavim gelom....
...pazi, depilirati celo telo....i to im je uslo u kulturu i obavezno je......
pa to je sjajno. ja to radim.
razumes, bukvalno celo telo, i grudi i ledja i sve zivo....gde su i one nevidljive dlacice....uzas koliko je to bolno i dugotrajno....![]()
evo pitam se pitam....tako je popularna ta izbrijana machkica da vam ne smeta ni kad dlake pochnu da rastu....bude kao smirgla.....eeee u cemu je char izbrijane kad u isto vreme bode???????
E nesto ovako![]()
![]()
![]()
Ne treba da bude obrijana skroz, ali deo od kliće pa nadole obavezno.
Najlepša je kad se ostavi samo jedna crta sa maximum 2 cm dlačica...
Hebi ga, nemam sliku![]()