Nova misterija

Misteri misajls bivaju lansirani svakoga dana diljem planete, ne znam zašto bismo se oko ovoga posebno uzbuđavali? :)

Deca napunila stari bojler barutom i nekim jadima, pa ga ispalili u vazduh.
Ja sam to često radio sa ekipom kad sam bio mali. Jeste'l i vi?

jesmo, radili smo, ali bi uglavnom došlo do raspada prijektila :hahaha:

Traje vec jedan dan!!!!!!!!
Ja poceo da pravim luk i strele nemam vatreno oruzje...
Da nabavim dobar noz i kad krene gusto u planinu i prezivljavanje dok se ne zavrsi...
Znaci luk i strele dobar naostren dug noz, pribor za pecanje 3 stapa musicar jedan na cekanje za vece ribe i jedan dugacak univerzalan...
Sibice, upaljac staklena vuna i baterije od 9v...To treba obavezno i gledati da budete sto laksi da mozete lako da se krecete po brdima...Dobro se obuci i toplo...
I kad pocne gusto i bombe pravac planina dok se ne zavrsi rat, pa ko hoce moze da mi se pridruzi, po mogocstvu neka zenska bi mi dobro dosla i idem kad zagusti u planine i sa njom tamo nema zime:D

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/794712/Метеор+над+југом+Србије!.html

Метеор над југом Србије!

Нешто пре 20 часова, у пределу Грделичке клисуре чуо се снажан прасак за који се претпоставља да је изазван прелетом или падом метеора у том региону. Део метеора пао у село Сушевље код Предајана!

У пределу Грделичке клисуре, нешто пре 20 часова чуо се снажан прасак, за који се претпоставља да је изазван прелетом или падом метеора у том региону.

Како јавља наш дописник Срђан Цонић из Лесковца, прасак је настао пошто је метеор пробио звучни зид.

Према најновијим информација које су нашем новинару пренео очевидац Ратко Тасковић, део метеора је пао у атар села Сушевље код Предајана, док су други делови метеора сагорели при проласку кроз атмосферу.

И дописник РТС-а из Врања јавио је да се и у околини тог града чуо јак прасак.

Наше дописништво из Ниша, такође, потврђује да се видела светлост "попут ватромета", а тамошњи Регионални центар за Обавештавање је званично потврдио, после размене информација са колегама из Врања, да је реч о метеору који је пробио звучни зид.

Милан Јеличић из Астрономског друштва "Руђер Бошковић" у Београду рекао је Танјугу да је могуће да је на небу над једним делом Србије примећен болид.

Болид је сјајан метеор који је светлији од планете Венере и прате га звучни ефекти који настају приликом његовог распада, објаснио је Јеличић.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja volim da trazim u svakoj stvarcici nesto misticno,al se ovog puta slazem sa Milicom.Ne verujem da ovde ima nesto misticno.Jednostavno meteor nije sagoreo u atmosferi,probio zvucni zid i spuco se u Srbiju.

Poslednja izmena:

Back