Nova Maxi Akcija- tj Prevara sa satovima Time2U

Sve te akcije "skupi X markica da kupiš proizvod Y po ceni Z umesto 3Z" su prevara, jer taj proizvod njih NIKADA ne košta više od 0.2Z

Kakvog sam se samo smeća nagledao... South Park ima odličnu epizodu u vezi toga, mislim u 16. sezoni....

Pište mi mooda za markice i customer loyalty kartice

Taman se čovek ponada da se neko potrudio radi njega da dobije nešto kvalitetno a jeftino , kada ono oćeš Ćorak.
Nova maxi akcija ide ovako : sa sakupljanjem 10 markica na talonu i njihovim donošenjem u Maxi dobijate priliku za kupovinu sata Time2U po neverovatnoj ceni od 1700 dinara koja je navodno u 60% cene . Jednostavnim uvidom preko googla dolazite na sajt squid.com koji se bavi prodajom satova preko interneta i do cene tih satova 69AED (emiratski Dirhami) tj oko 1670 dinara u našim novcima.
Znači još jedna prevara organizovana ovaj put od strane Maxi-ja .
Srbija je izgleda zemlja ovaca spremnih za šišanje.

Поређење ти није добро.

Дубаи, рецимо, има посебну бесцаринску зону, сва техничка роба је бар дупло јефтинија него код нас.

Видела сам њихова складишта техничке робе, не види им се крај, поред самог ауто-пута за Абу Даби.

После туризма, то им је највећи извор прихода.

Погледај мало цене остале технике, па ће ти бити јасно (нарочито цене аутомобила).

У Солуну - динар сомун.

До Солуна - два сомуна.

Poslednja izmena:
Mada ne treba ignorisati ni činjenicu da su satovi Time2U potpuno bezvredne plastične quartz igračke, koje ne vrede ni 300 dinara, a kamoli 1700...

Ма, то је друга прича.

Виђала сам их и у Грчкој, слична цена као код нас.

Мада нисам сигурна да бих се тек тако залетела.

Videh juce taj sat kod drugara na ruci. deluje kao ronilacki (nesto kao rolex submariner). pitam ga odakle mu, kaze kupio u grckoj pre tri godine za 20 evra, stavio ga na ruku i kad se vratio kuci gurnuo ga u fijoku. na njegovom satu (seiko diver) otisla krunica i on odnese na popravku. seti se tog sata da ima nesto na ruci i nadje ga- sat i dalje radi :D. znaci , samo mu baterija traje tri godine. radio je tri godine u fijoci, samo se vreme ispomeralo zbog promena vremena letnje zimsko. mene zainteresovalo i pogledam na netu tj kucam ''time2u'' i izleti ova tema :D.

item_XL_6749567_4381285.jpg

Evo bas takav ima.

Poslednja izmena:
I deluje ne vise od 20e

mogu ti reci da uzivo na ruci ne deluje lose. za 20 evra da imas za akanje sat po plazi, pesku, kada rintas nesto da ne sjebes skuplju cuku.ali kazem, fascinantno je da tri godine radi bez greske.samo mu je doterao vreme i radi u sekundu.

staklo mu nije obicna plastika, krunica jaka na izvlacenje, odlicna iluminacija u mraku (tako kaze drugar) metalna kopca kajisa i ledja sata od nerdjajuceg celika.

Poslednja izmena:

Back