markons82
Elita
- Poruka
- 21.285
A gde je tu 28%, vidis da pise da je 27% a kao sto sam i rekao za hranu je 18% a za lekovei knjige 5%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' ti znas da je u Madjarskoj pdv 27%, a sve sto postoji je jeftinije.
AFA nije tolika..... 25% je max al na hranu je 18% dok je za lekove, knjige 5%
A gde je tu 28%, vidis da pise da je 27% a kao sto sam i rekao za hranu je 18% a za lekovei knjige 5%
Ti izgleda ne vidis dobro...
Probajte iz "Tehnomanije" da uzmete nesto na snizenju, narocito online, i videcete kakav skart dobijate, a zamena je samo u Beogradu.
I ti ocigledno. PDV je od 5% pa do 28% velika razlika....
oni su žešći prevaranti. oglase neko besno sniženje i za SVAKI artikal koji je besno snižene cene kad ih zoveš kažu, nema rasprodalo se po toj niskoj ceni... lažu ko psi.
Njima dosta...Ma i kad ima daju ti "krs", dva puta imala iskustva i dosta je vise bilo.
Njima dosta...
Svako nek se zezne po dva puta, i eto njima miliona....
Banda pokvarena.
oni su žešći prevaranti. oglase neko besno sniženje i za SVAKI artikal koji je besno snižene cene kad ih zoveš kažu, nema rasprodalo se po toj niskoj ceni... lažu ko psi.
Taman se čovek ponada da se neko potrudio radi njega da dobije nešto kvalitetno a jeftino , kada ono oćeš Ćorak.
Nova maxi akcija ide ovako : sa sakupljanjem 10 markica na talonu i njihovim donošenjem u Maxi dobijate priliku za kupovinu sata Time2U po neverovatnoj ceni od 1700 dinara koja je navodno u 60% cene . Jednostavnim uvidom preko googla dolazite na sajt squid.com koji se bavi prodajom satova preko interneta i do cene tih satova 69AED (emiratski Dirhami) tj oko 1670 dinara u našim novcima.
Znači još jedna prevara organizovana ovaj put od strane Maxi-ja .
Srbija je izgleda zemlja ovaca spremnih za šišanje.
Mada ne treba ignorisati ni činjenicu da su satovi Time2U potpuno bezvredne plastične quartz igračke, koje ne vrede ni 300 dinara, a kamoli 1700...
I deluje ne vise od 20e
Obican casovnik ,nije to Breitling ili Omega.
Casio bio i ostao tata za ulozeno-dobijeno