gost 410637
Primećen član
- Poruka
- 919
I sta nas ocekuje u 2018??? Bas me zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nadam svemu, a koliko sam videla za lavove samo rad, rad, rad i tolko.Ok, neka bude...
"Mada ako ti je na kraju znaka Asc, onda čak za sledeći, tj. Vagu."
"Šta nas čeka sve zajedno (mundano) ili?"
Ne razumem taj deo ako je na kraju znaka Asc, je l su to kao stepeni?
Sve zajedno, moze, ako postoji nesto retrogradno a i ovako uopsteno. Znaci uglavnom devicu pratim?
I sta nas ocekuje u 2018??? Bas me zanima.
starim ljubavima i novim
Sto cekati,skidaj odma gace<3
Ja se nadam povecanju plate
Ova tema moze biti i tema solara 2018'
baš takoSad ne možemo čak ni ovo da kažemo...
Pogledajte prilog 470460
...
Ne očekujem ništa, boli me uvo za 2018. proći će kao i svaka...![]()
pa stvarno oslikava Novu godinu ovdeALi onaj tvoj sneško je pobedio.![]()
E, pa Asc ti je tačka početka tvog "kruga".
Pa Devica kao i svaki znak ima 30 stepeni. Ako ti je početak karte, na početku znaka Device, tj. Ascedent ti je na početku znaka Device, onda ti se uklapa analiza za taj znak skroz, međutim, ako ti je Ascedent (podznak) pomeren na kasnije stepene Device, onda tebi karta počinje skoro u Vagi (ako je baš na kraju Device), i prva kuća ti je skoro cela u Vagi, ili bar veći deo.
Kada pogledaš karte, uzmeš da je prvo polje Devica (tako se rade analize i prognoze, tako što se dati znak stavi u prvo polje), zatim drugi znak je drugo polje i tako do kraja.
Pa kada uzmemo da je Devica prvo polje, drugo polje joj je Vaga itd. do dvanaeste, u kojoj je Lav.
Kada uzmemo Vagu, prvo polje je Vaga, drugo Škorpija, itd. do Device u dvanaestoj.
Pa sad, kad pogledaš svoju kartu, da li tebi prvo polje većinom zauzima Devica, ili Vaga?
Znači od toga zavisi dalje kako će ti ostala polja biti raspoređena, da li su kao kod Vage, ili kao kdo Device.
Jer tranziti se gledaju kao za sistem celih znakova. Svaki znak jedno polje, tj. jedna kuća, a u našim kartama to nije, nego su nam kuće različitih veličina... Nisu sve po 30 stepeni kao u prirodnom Zodijaku, svaki znak 30 stepeni...
Ovo drugo, biće reči u narednom periodu...
ja to tumačim kao konjikciju i to veoma povoljnu!Jasno, hvala, stvari se komplikuju
Imam jos jedno pitanje i ako smaram kazi da se zauzdam, snacicu se... valjda
Ako je meni Sunce Lav, 1.8 i Jupiter Rak 26, 5... i u konjunkciji su (11 kuca, nebitno) da li to znaci da je razmak izmedju njih 6.3 i da je to jaka konjunkcija te da mi jupiter stvarno pumpa sunasce?
ja to tumačim kao konjikciju i to veoma povoljnu!
Pa i duhovnu i materijalnuHej, Agatha, na koju stranu povoljnu? XD