Nova godina

Ja se nadam svemu, a koliko sam videla za lavove samo rad, rad, rad i tolko. :D Ok, neka bude...

Pošto si Asc Devica, onda gledaš prognoze najviše za taj znak. Mada ako ti je na kraju znaka Asc, onda čak za sledeći, tj. Vagu. Jer se prognoze rade za raspored kuća za dati Asc, tj. tvoja prva kuća je u Devici, druga... I tako za svaki znak. Prate se tranziti kroz te kuće i kako se manifestuju.

Šta nas čeka sve zajedno (mundano) ili?

"Mada ako ti je na kraju znaka Asc, onda čak za sledeći, tj. Vagu."

"Šta nas čeka sve zajedno (mundano) ili?"

Ne razumem taj deo ako je na kraju znaka Asc, je l su to kao stepeni?

Sve zajedno, moze, ako postoji nesto retrogradno a i ovako uopsteno. Znaci uglavnom devicu pratim?

"Mada ako ti je na kraju znaka Asc, onda čak za sledeći, tj. Vagu."

"Šta nas čeka sve zajedno (mundano) ili?"

Ne razumem taj deo ako je na kraju znaka Asc, je l su to kao stepeni?

Sve zajedno, moze, ako postoji nesto retrogradno a i ovako uopsteno. Znaci uglavnom devicu pratim?

E, pa Asc ti je tačka početka tvog "kruga".

Pa Devica kao i svaki znak ima 30 stepeni. Ako ti je početak karte, na početku znaka Device, tj. Ascedent ti je na početku znaka Device, onda ti se uklapa analiza za taj znak skroz, međutim, ako ti je Ascedent (podznak) pomeren na kasnije stepene Device, onda tebi karta počinje skoro u Vagi (ako je baš na kraju Device), i prva kuća ti je skoro cela u Vagi, ili bar veći deo.

Kada pogledaš karte, uzmeš da je prvo polje Devica (tako se rade analize i prognoze, tako što se dati znak stavi u prvo polje), zatim drugi znak je drugo polje i tako do kraja.

Pa kada uzmemo da je Devica prvo polje, drugo polje joj je Vaga itd. do dvanaeste, u kojoj je Lav.

Kada uzmemo Vagu, prvo polje je Vaga, drugo Škorpija, itd. do Device u dvanaestoj.

Pa sad, kad pogledaš svoju kartu, da li tebi prvo polje većinom zauzima Devica, ili Vaga?
Znači od toga zavisi dalje kako će ti ostala polja biti raspoređena, da li su kao kod Vage, ili kao kdo Device.

Jer tranziti se gledaju kao za sistem celih znakova. Svaki znak jedno polje, tj. jedna kuća, a u našim kartama to nije, nego su nam kuće različitih veličina... Nisu sve po 30 stepeni kao u prirodnom Zodijaku, svaki znak 30 stepeni...

Ovo drugo, biće reči u narednom periodu...

sVXsfVm.jpg

ALi onaj tvoj sneško je pobedio. :rotf:
pa stvarno oslikava Novu godinu ovde
Inače mu je odma posle slikanja neko maznuo papak koji su mu postavili na ono mesto
Glad, javašluk ili oba?
Meni je trenutno Saturn na Asc
egzaktno
Jasno ti je koje su boje naočare koje nosim
A za temu....
Nisam se bavila opštim tumačenjima
Mundalna astrologija je vrlo zanimljiva, ali sam ja egocentrik pa gledam samo ono što se mene tiče,i nisam je posebno izučavala
A poslednjih godina ni toz:lol:

E, pa Asc ti je tačka početka tvog "kruga".

Pa Devica kao i svaki znak ima 30 stepeni. Ako ti je početak karte, na početku znaka Device, tj. Ascedent ti je na početku znaka Device, onda ti se uklapa analiza za taj znak skroz, međutim, ako ti je Ascedent (podznak) pomeren na kasnije stepene Device, onda tebi karta počinje skoro u Vagi (ako je baš na kraju Device), i prva kuća ti je skoro cela u Vagi, ili bar veći deo.

Kada pogledaš karte, uzmeš da je prvo polje Devica (tako se rade analize i prognoze, tako što se dati znak stavi u prvo polje), zatim drugi znak je drugo polje i tako do kraja.

Pa kada uzmemo da je Devica prvo polje, drugo polje joj je Vaga itd. do dvanaeste, u kojoj je Lav.

Kada uzmemo Vagu, prvo polje je Vaga, drugo Škorpija, itd. do Device u dvanaestoj.

Pa sad, kad pogledaš svoju kartu, da li tebi prvo polje većinom zauzima Devica, ili Vaga?
Znači od toga zavisi dalje kako će ti ostala polja biti raspoređena, da li su kao kod Vage, ili kao kdo Device.

Jer tranziti se gledaju kao za sistem celih znakova. Svaki znak jedno polje, tj. jedna kuća, a u našim kartama to nije, nego su nam kuće različitih veličina... Nisu sve po 30 stepeni kao u prirodnom Zodijaku, svaki znak 30 stepeni...

Ovo drugo, biće reči u narednom periodu...

Jasno, hvala, stvari se komplikuju :)
Imam jos jedno pitanje i ako smaram kazi da se zauzdam, snacicu se... valjda :)

Ako je meni Sunce Lav, 1.8 i Jupiter Rak 26, 5... i u konjunkciji su (11 kuca, nebitno) da li to znaci da je razmak izmedju njih 6.3 i da je to jaka konjunkcija te da mi jupiter stvarno pumpa sunasce?

Jasno, hvala, stvari se komplikuju :)
Imam jos jedno pitanje i ako smaram kazi da se zauzdam, snacicu se... valjda :)

Ako je meni Sunce Lav, 1.8 i Jupiter Rak 26, 5... i u konjunkciji su (11 kuca, nebitno) da li to znaci da je razmak izmedju njih 6.3 i da je to jaka konjunkcija te da mi jupiter stvarno pumpa sunasce?
ja to tumačim kao konjikciju i to veoma povoljnu!

Sta ce mi dati trudnocu u ovoj godini? Bacila sam pogled na solarni, ali ne umem da tumacim. Vidim da mi je solarni mesec pao u 4. kucu, solarna Venera relativno blizu natalnoj Veneri, solarni Mars otisao u 8. kucu, natalni Pluton u 11. kuci.

Back