NOVA GODINA u Bg-u....

:ukras5:Ма морони неки није важно?! Чисто онако мисао или реч свеједно у праву си......ја сам из Пећи родом. Живим и радим у Цетињу иначе су моји пореклом колонисти из Даниловграда, сеоба Чарнојевића, али волим Србију и све сто је српско, осим лудих политичара и бљак економије.....згажени смо са сваке стране.... Осим сто радим у државној институцији, бавим се и приватним послов већ 4 год. Пуно поздрава од Српкиње црногорског порекла!!! z:girl:

e, a što onda juriš da slušaš tog dženana z:(....mislim da će to da bude promašaj?z:p

nemoj,medo, tako....svako ima pravi na zabludu.:zstidljivko:

Заблуда је програмирана. Као када се кува рак. Убаци се у хладну воду, која се полако загрева. Промена је једва приметна, али увек на горе. Када постане неподношљиво, онда је већ касно, не може да се врати, јер је већ скуван...

Ма, има опуштенијих ствари, поготову у ово празнично време. Такође програмирано и темпирано за весело, још од усвајања Јулијанског календара у време Цезара... После се пренело и на Нови календар.

Заблуда је програмирана. Као када се кува рак. Убаци се у хладну воду, која се полако загрева. Промена је једва приметна, али увек на горе. Када постане неподношљиво, онда је већ касно, не може да се врати, јер је већ скуван...

Ма, има опуштенијих ствари, поготову у ово празнично време. Такође програмирано и темпирано за весело, још од усвајања Јулијанског календара у време Цезара... После се пренело и на Нови календар.
z:girl:Ma opusteno samo Medo , nemoj da brines stizu blagi dani ne valja se svadjati pred Bozic, vec miriti pa jesmo li pravoslavci ili nismo. Post, crkva, pricest,polaznik, cesnica, badnice, da ne nabrajam. Ja sam ono sto jesam sve ostalo je laz......Kuvaj se ti miki, ja se nedam mjenjati, a to sto je poeta musliman necu ga ubijati,i nitko moj nije niti ce, cak ni da mrzim jer to nije Hriscanski!!!!! Multi- etnicko KOSOVO z:hm:

z:girl:Ma opusteno samo Medo , nemoj da brines stizu blagi dani ne valja se svadjati pred Bozic, vec miriti pa jesmo li pravoslavci ili nismo. Post, crkva, pricest,polaznik, cesnica, badnice, da ne nabrajam. Ja sam ono sto jesam sve ostalo je laz......Kuvaj se ti miki, ja se nedam mjenjati, a to sto je poeta musliman necu ga ubijati,i nitko moj nije niti ce, cak ni da mrzim jer to nije Hriscanski!!!!! Multi- etnicko KOSOVO z:hm:

Александра, Косово је Српско, а то што си попила демократску пилулу од западне пропаганде, не могу ништа да ти помогнем. На крају, живиш на цетињу. Да можете, гене би променили, а пошто не можете, лагаћете цео свет да сте нешто друго.
Што се тиче хришћанства, идеологија као и комунизам и секте које се труде да постану религије. Лично, пре сам Самарићанин. Надам се да си разумела.

verovatno nigde, ostajem gajibi ukoliko nesto ne iskrsne, a sumnjam da ce iskrsnuti.
Jbga isao sam pre na Trg redovno, ali ove godine je nikad gore, samo jedna bina i to sranje program (bar za moj ukus), a ove zurke sto reklamiraju isto, nit mi se svidjaju nit mi se daje sad 40-50 Evra za ulaz, a ovako ne znam nikog ko pravi nesto privatno i gde bi mogao da svratim...............tako da jbga nemam neki izbor, verovatno ostajem kuci sa mojima, i uz klopu i filmove............

Bregovic na Trgu.....potrudicu se da me veceras nikako put ne nanese u tom pravcu....ne zelim da mi 2009-a startuje sa Bregovicem

to je bila i moja pomisao XD XD XD
mozda se smeksam kasnije...

u svakom slucaju, bicu malo tamo dok bude pevala Ana Stanic
to mi je bila davnjasnja veeeelika zelja.... i jako se radujem tome z:D

a za ovo posle ne obecavam XD

ustalom ceka me kuci..... uh...jagnjetina.. jelka.... prasetina... pokloni.... jagnjetina..... aa... mm.. i da i meso neko XD XD

ma nasa Marija "el grande" :D nas uvodi u 2009-tu.
hebi ga je ne primise u armiju, zbog ravnih tabana

Знаш онај фазон када Тадићи пита Шерифовићку што је певала код Николића на неком странацком окуплјанју. Ова онако лупи - па платили лјуди...
А то што смо те Шутановићи и ја ослободили војске, то ником ништа, а?

7-1-1.jpg

AV-2-1.jpg

Александра, Косово је Српско, а то што си попила демократску пилулу од западне пропаганде, не могу ништа да ти помогнем. На крају, живиш на цетињу. Да можете, гене би променили, а пошто не можете, лагаћете цео свет да сте нешто друго.
Што се тиче хришћанства, идеологија као и комунизам и секте које се труде да постану религије. Лично, пре сам Самарићанин. Надам се да си разумела.
:grudvanje:Ma kako da ne dragi medo, svako ima pravo na svoj izbor. U zdravlju i veselju ove praznicne dane ti zelim!!!! Ja sam tek danas doputovala iz Bg. i mogu ti reci da mi je bilo predivno!!!!! Mani se politike, kao i Samaricana, nastoj da spustis malcice loptu tko sta, gdje kako itd. Blagi su dani ne valja se svadjati.......z:girl:Pozdrav!!!!

:grudvanje:Ma kako da ne dragi medo, svako ima pravo na svoj izbor. U zdravlju i veselju ove praznicne dane ti zelim!!!! Ja sam tek danas doputovala iz Bg. i mogu ti reci da mi je bilo predivno!!!!! Mani se politike, kao i Samaricana, nastoj da spustis malcice loptu tko sta, gdje kako itd. Blagi su dani ne valja se svadjati.......z:girl:Pozdrav!!!!

Тридесет сребрењака је велика цена за вас.
Живите своје мале животе мишеви.

Тридесет сребрењака је велика цена за вас.
Живите своје мале животе мишеви.
Ko mi kaze!!!! z:DH a ha hahaaaaaaaaaa..... ja nisam Juda ako si ti mili moj! Ja sam tri puta kaljena pa me nitko nije mogao prekaliti, pa ni takvi kao ti..... niti crnogoraci sa kojima zivim ne mogu me....... a srebrnjake ostavljam tebi.......kupi nesto lepo?! Nova godina je prosla, saljem ti pokloncic :poklon: za Bozic i ruku pomirenjaz:hi:

Back