S
Sizzlym
Gost
ja cu werowatno na trg...pa cu se posle zabosti u nekom kaficu...najbolja ortakinja mi nije tu za N.G. tako da mi je swejedno gde cu da budem

mnogo sam tuzna

mnogo sam tuzna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:sto su svi onda tako euforicni...a napolju je tako grozno i hladno...
jedva cekam leto..
uff......rodjendan isto mrzim, pogotovo ako je mojBanshee:..ako vec nesto moram slavim bolje rodjendan nego novu godinu![]()
^Nikola^:Pa bre ljudi, ja jos nisam dobio odgovor ili predlog za novu godinu! Gde da vodim devojku a da nije trg, koji klubovi organizuju New Year Party, mozda ima neki sajt sa spiskovima ali ja ne znam koji.
^Nikola^:Pa bre ljudi, ja jos nisam dobio odgovor ili predlog za novu godinu! Gde da vodim devojku a da nije trg, koji klubovi organizuju New Year Party, mozda ima neki sajt sa spiskovima ali ja ne znam koji.
ceda-velja:Cackajuci po netu iscackao sam jedan cool site na kome je dat pregled svih party-a u BG-u
www.gdezanovu.com
mozda na njemu nadjes nesto interesantno za sebe
g-rock:ja cu na zurku koju pravi moj ortak........bice prava r'n'r zurka........banshee....ako si raspolozena, bice prijatno+lepo drustvo i sto je najvaznije za dz. /owo je poziv/:wink::wink:
![]()
Banshee:.... volim samo zato sto mi je u sred leta,pa napolju sija sunce,mozes da ides lagano obucen u bilo koje doba dana i noci i da spavas nepokriven i tako to...a ako to vruce ukljucis klimu
eh,jedva cekam juli
![]()
![]()
Betty:deda mraza rabe kokakoličari
g-rock:posla mi voda na usta...........ahhhhhh, leto/sada vec slicim homer-u