Nova Godina u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
sto su svi onda tako euforicni...a napolju je tako grozno i hladno...:(
jedva cekam leto..

me 2:-(

Banshee:
..ako vec nesto moram slavim bolje rodjendan nego novu godinu :roll:
uff......rodjendan isto mrzim, pogotovo ako je moj:evil:

ja cu na zurku koju pravi moj ortak........bice prava r'n'r zurka........banshee....ako si raspolozena, bice prijatno+lepo drustvo i sto je najvaznije za dz. /owo je poziv/:roll::wink::wink::roll:

^Nikola^:
Pa bre ljudi, ja jos nisam dobio odgovor ili predlog za novu godinu! Gde da vodim devojku a da nije trg, koji klubovi organizuju New Year Party, mozda ima neki sajt sa spiskovima ali ja ne znam koji.

Ma covece napravi kucnu atmosferu za vas dvoje , gledaj novogodisnji program zezajte se ... , ako neces to prolutaj malo gradom , ne znam sta ti odgovara , zbog muzike , cene , drustva ..... svugde po gradu ti sada krecu plakati o organizovanju zurki za Novaka ... ti samo da odaberes sta hoces i sta zelis ! ;-)

Колико је тај тзв. дочек Нове године бесмислен...то је просто невероватно. Идете негде, урлате, преждеравате се, напијате, лупате, разбијате све око себе, пуцате, наравно претходно дебело испразните новчаник, и то сматрате врхунским проводом. Страшно. То је за мене само показатељ стравично ниског нивоа свести овог народа. И то се још слави Нова година по грегоријанском календару, иако наша Црква слави по јулијанском.

Узгред, за вашу информацију, по српском календару следћа година ће бити 7514.

g-rock:
ja cu na zurku koju pravi moj ortak........bice prava r'n'r zurka........banshee....ako si raspolozena, bice prijatno+lepo drustvo i sto je najvaznije za dz. /owo je poziv/:roll::wink::wink::roll:

uuuu,besplatna zurka pa jos r'n'r :D
sto da ne :lol: ajd videcu :lol:
ionako pokusavam da izbegnem svako previse fancy i skupo mesto sa zurkama po sablonu :roll:

a i rodjendan volim samo zato sto mi je u sred leta,pa napolju sija sunce,mozes da ides lagano obucen u bilo koje doba dana i noci i da spavas nepokriven i tako to... :lol: a ako to vruce ukljucis klimu :D eh,jedva cekam juli :D :(

evo me,verovao ili ne na fakultetu.
ugrabila sam neki novi kompjuter sa brzim netom i sada sam malo podivljala :lol:
prvi put da actually imam vise koristi nego stete od fakulteta :roll:
inace mi crko komp pa me zato nema...a ja cekam novi,a on nikako da dodje..eto :(
banshee is saaaaad....:cry:

a pa zastoj je u tome sto je crko totalno.a i bio je mator,hard disk krcat,norton mi je svaki dan otkazivao i tako to.ja prtpostavljam da je virus,ali obzirom da sam bila spremna na iznenadno crknuce sad vec pokojnog kompjutera,sve imam narezano :lol:
i sad cekam....i cekam...i cekam...novi :roll:
inace opet sam na faksu :lol: ali kad mi je bilo (skoro) usput ne mogu da ne dodjem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back