Nova Godina 2010!

Bansko ti je super ideja tako da mozes da spojis i docek NG i skijanje.
Preporucujem ti najbolji Spa hotel Katarino u kome ces sigurno uzivati.

Ovo bas dobro izgleda .
Npr 500 evrica za dvoje za 7 nocenja sa pp od 18 do 24 januara , koristeci special offers ,
sa svim sto nudi spa hotel ..
A sigurno da na tom sajtu ima jos puno povoljnih ponuda . Provereno vise puta i odlican sajt .

http://www.bulgariaski.com/bansko/katarino_spa_en.html

Preporuka --ponekad je moguce kontaktirati i direktno bilo koji hotel i dobije se jos bolja cena .:telefon:

google je cudo tacno je to ali na tom google sam nasao mecavnik grad hotel gde je sve rezervisano ,ali me interesuje kontakt sa osobama koje izdaju te privatne sobe vile kucice itd itd.Uh bre coek da sam u srb nasao bih i bez google-ta

Cao svima :D
Nemojte pogresno da me shvatite, nije da nisam patriota, al' uvek mi je sladje da odem sto dalje iz Srbije, naravno kad imam mogucnosti.. Nekako mi je sve bolje kad predjem granicu...

Ovog puta smo se se odlucili za Istanbul, picimo kolima, sam docek mi i nije toliko bitan, koliko da upoznam grad, i osetim praznicnu atmosferu, koja je u velikim gradovim stvarno carobna..:heart:
Posle toga idemo pravo u Bansko, malo skijanja, i to je za mene onda potpuna satisfakcija :super:

Ima jako povoljnih mini aranzmana, i uvek sam pre za varijantu odricanja od skupih krpica, bacanja para za neke ''pompezne'' doceke, koji se u vecini slucajeva pretvore u najobicniji izlazak sa mogucnoscu da ti petarda zavrsi u kosi :manikir:

U svakom slucaju, svima zelim lep provod :D

Istambul je prelep, charoban, neobichan grad, spoj raznih kultura, jednom rechju-neverovatan.Sigurno cje za docek biti super svima koji se odluche za taj grad i pozhelecje ponovo da odu:D
Mi cjemo najverovatnije na neko krstarenje, Karibi, josh samo da odluchimo koja ostrva cje obuhvatiti to krstarenje , ne sumnjam da cje dochek biti fenomenalan, a krstarenje Karibima je posebna pricha, o tom cju pisati kad se vratimo:D
ps. Mislim na docek 2011 godine
icon_biggrin.gif

Poslednja izmena:

Back