Nova generalna sekretarka SeReS-a

Da dama je vrlo britka..pogotovu sa jezikom...U SRS-u, međutim, Elena je i te kako bila zapažena, posebno po svom britkom jeziku,eto i Vjeko je to vrlo dobro zapazio.:whistling::whistling::whistling:

Samo cujem iz pouzdanih izvora da joj je ozbiljna konkurencija Lidija Vukicevic.:klap::klap::klap:

O ove tri ostale "dame"....puj,puj daleko bilo,ne bi ih covek stapom dirao ,a kamoli dao da mu p............:dash::dash::dash:

Khm...vidim, pomno se prate ...piiip...aktivnosti zenskih clanova ove grupacije...:rumenko:

Pitam se pitam nesto...kako je u vasim redovima ?:whistling:

Lidija Violeta je poznata u Beogradu, a i sire, kao mala zaba sa velikim ustima, koja rado u svakoj prilici koristi.........:mrgreen:.....ne samo za jelo i lupetanje gluposti.......

Kao takva je i primecena u radikalnoj stranci, i vrbovana kao dobar, pushacki kadar.......:mrgreen:

Natasha, opet, nije cedna, ali se njoj jadnici, kako narod kaze........"zapeklo", pa ne moze da se reshi nevinosti vise ni hirurskim putem.......zato kod nje vidimo stalne napade histerije i loodila, uzrokovane hronicnim nedostatkom qite........:hahaha:

Jel ova rugoba iz Kg-a pandan gorici gajevic, tj. "okostali himen"? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

.............a sta mi se vi demokrate kao zgrazavate,da je se izjasnila da je lezbejka,sve bi bilo u redu......a osim toga samo je odgovorila na postavljeno pitanje tj.provokaciju,isto tako jednoj kao sto ste vi........koje prvo ne prezu da uzimaju u usta sve gadosti a kad dobiju adekvatan odgovor onda izigravaju finocu

Jel ova rugoba iz Kg-a pandan gorici gajevic, tj. "okostali himen"? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ta iz kg, jel mislis na onu vasu sa naduvanim usnama, pr stranke vlade

samo ove rezimske gledam, u frci su,
stize nova, intelegentna osoba, bez pardona, kolicina ovih `genijalnosti` i prostakluka upravo je srazmerna velicini straha od opozicije

a kakav vam je sex u stranci, ako vas cuju iz eu da ste ovakvi nikad ne da udjete ni u predsoblje, podrzavate gej i sm (morate) a ovde??, ali ste vi najobicniji puritanci

bolje jedan dan da se radi (kao srs) nego godinu dana da pricate (kao rezim) - o oralnom sexu

kad je DSS prs'o, onda je glavna dronfulja iz DSS-a, posle testa koje je prosla po krevetima funkcionera iste stranke, postavljena za sekretara. Posle toga su dobili kakvu-takvu, preko potrebnu, medijsku paznju na par dana.

Valjda je i ovim luzerima potrebna ista paznja, pa su stavili pushikaru za genseka, istim receptom.

ta iz kg, jel mislis na onu vasu sa naduvanim usnama, pr stranke vlade

samo ove rezimske gledam, u frci su,
stize nova, intelegentna osoba, bez pardona, kolicina ovih `genijalnosti` i prostakluka upravo je srazmerna velicini straha od opozicije

a kakav vam je sex u stranci, ako vas cuju iz eu da ste ovakvi nikad ne da udjete ni u predsoblje, podrzavate gej i sm (morate) a ovde??, ali ste vi najobicniji puritanci

bolje jedan dan da se radi (kao srs) nego godinu dana da pricate (kao rezim) - o oralnom sexu

Mala greska, nisam clan ds-a... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A od koje to opozicije nas je strah?! Ako je taj strah srazmeran, onda nema razloga za isti... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Тога код њиох нема,јер њихове демократске чланице немају шта да п*ше.Тамо влада општа безкурица.:lol::lol::lol:

Plašim se da grešiš. Kooronja ima, manje više sposobnih, a bogami i žena. To se ne bi moglo reći za patriJotske redove, tamo nema žena, tačnije ima baba i narikača, ali ostatak nije ni za ku*ac, tj, niko ga ne bi tamo zabo, ni da se slučajno saplete...

Plašim se da grešiš. Kooronja ima, manje više sposobnih, a bogami i žena. To se ne bi moglo reći za patriJotske redove, tamo nema žena, tačnije ima baba i narikača, ali ostatak nije ni za ku*ac, tj, niko ga ne bi tamo zabo, ni da se slučajno saplete...

:think:...aham...enE sve nešto gledam onu potpredsednicu Gordanu Čomić ( uvreda za oči i uši), pa ti verujem...missim to za to šta bi ti kome radio:rotf::rotf::rotf:

A, gde je to on preleteo? Koliko je meni poznato nigde. Jednostavno je rešio da više ne gubi vreme sa budalama, koje vlast ni ne interesuje, jer da je dobiju ne bi znali šta sa njom.

Hajde ozbiljno na ovu neozbiljnu temu...Ja ne mogu da verujem nikome ko izdaje nekoga kada se taj nalazi na kolenima.
Nebitno da li je u pitanju politika ili uopšte život:neutral:

Primera , jedna moja drugarica je namerila da se razvede, a taj njen muž je baš tada pukao po svim šavovima...posao i sve...i prvi savet koji sam joj dala je bio da sačeka da se ovaj povrati pa onda da ga šutne, jer mnogo ružno deluje kada šutiraš čoveka koji je pao na zemlju.:thumbdown:

Tako i ta frakcija...grupa građana...šta li je već to oko TN i kompanije, dok im je dojučerašnji šef, kum...prijatelj u onom sramnom zatvoru...hoće da ga ubiju...nametnu branioca i šta li već, ovi dižu bunu...ko će im više, a tu mislim na običan narod više verovati...slušam ljude okolo i jedinstveno mišljenje je , ako mogu njega, pa kako neće mene.

Hajde ozbiljno na ovu neozbiljnu temu...Ja ne mogu da verujem nikome ko izdaje nekoga kada se taj nalazi na kolenima.
Nebitno da li je u pitanju politika ili uopšte život:neutral:

Primera , jedna moja drugarica je namerila da se razvede, a taj njen muž je baš tada pukao po svim šavovima...posao i sve...i prvi savet koji sam joj dala je bio da sačeka da se ovaj povrati pa onda da ga šutne, jer mnogo ružno deluje kada šutiraš čoveka koji je pao na zemlju.:thumbdown:

Tako i ta frakcija...grupa građana...šta li je već to oko TN i kompanije, dok im je dojučerašnji šef, kum...prijatelj u onom sramnom zatvoru...hoće da ga ubiju...nametnu branioca i šta li već, ovi dižu bunu...ko će im više, a tu mislim na običan narod više verovati...slušam ljude okolo i jedinstveno mišljenje je , ako mogu njega, pa kako neće mene.

Mislim da ti poređenje nije adekvatno.
Nisi napisala da je muž tvoje drugarice radio na štetu domaćinstva i porodice, i da je namerno osujećivao sve njene pokušaje da porodicu podigne na noge i da joj stvori bolji prosperitet.
Ubeđen sam, da je to slučaj, da ona uopšte ne bi imala strpljenja da sačeka da se on izvuče iz krize, pa da ga tek tada ostavi, nego bi mu kofere izbacila kroz prozor.

P.S. Mi izgleda živimo u različitim dimenzijama, te je samim tim nemoguće da srećemo iste ljude, jer i ja slušam ljude okolo i, sem jednog nezrelog klinca, brata moje prijateljice, nikoga nisam čuo da je na Šešeljevoj strani ili da smatra da je Toma izdao Šešelja, već naprotiv, da je Šešelj izdao i Tomu, i stranku, i ideologiju i Srbiju.
Neki tvrde da je to zato što je lud, a neki što mu je to zadatak. sad ne bih da ulazim u tu raspravu. Nije ni važno, jer Šešelja u srpskoj politici više nema i, hvala Bogu, neće ga više ni biti.
Ja mu želim uspešnu odbranu i brz povratak iz Haga i spajanje sa porodicom. A, sa politikom je "ugasio".

Back