Nova dijeta poznate nutricionistkinje zaludela svet: Kilogrami padaju velikom brzinom, ali retko ko može da izdrži ovaj brutalni režim ishrane

OmpGaLK-9Y57WXCXr3eV2n_tvaIM8sfT8UDZiafo2ec.png

Ti ljudi žive od prodaje magle naivnima. Dok je ovaca, biće i šišanja.

Za mršavljenje je potrebno samo smanjiti unos kalorija i pojačati fiziku aktivnost. I to je sve. Toliko je prosto.

Nego ljudi neće da se cimaju, to je komplikovano i onda nam psiha traži brza i laka rešenja koja ne rade.

Posle nam pričaju "sve sam probao, ne ide". Ne, nisi sve probao, probao si gluposti a ne ono što je trebalo.

Za mršavljenje je potrebno samo smanjiti unos kalorija i pojačati fiziku aktivnost. I to je sve. Toliko je prosto.

Nego ljudi neće da se cimaju, to je komplikovano i onda nam psiha traži brza i laka rešenja koja ne rade.

Posle nam pričaju "sve sam probao, ne ide". Ne, nisi sve probao, probao si gluposti a ne ono što je trebalo.
Samo fizicka aktivnost i redovna umerena ishrana.

I to doslovno.

Čvarci su najbolji prijatelj onima koji žele da skinu višak kilograma bez malaksavanja
Sve može da se jede ako je ispravan kalorijski bilans.

Da bi to dokazao, jedan lik (valjda je čak nutricionista) je smršao XY kilograma jedući samo Mars čokoladice.

Mada bi meni više prijali čvarci.

Sve može da se jede ako je ispravan kalorijski bilans.

Da bi to dokazao, jedan lik (valjda je čak nutricionista) je smršao XY kilograma jedući samo Mars čokoladice.

Mada bi meni više prijali čvarci.
Ovde se valjda radi o režimu rada jetre koji dovodi do otapanja masnih naslaga nataloženih u tkivima.

Adenozin difosfat i trifosfat iz ketona umesto iz glikoze, bmlg... nisam baš zapamtio.

Lupetaš
Poznajem dve osobe koji paze na ishranu,gojazni su i vezbaju i opet nista.

Back