- Poruka
- 91.567
Vidim taj naslov u Stilu, pročitam ovlaš i ne verujem u to. Nemojte da gubite vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas umes da privuces covekaVidim taj naslov u Stilu, pročitam ovlaš i ne verujem u to. Nemojte da gubite vreme.
Samo fizicka aktivnost i redovna umerena ishrana.Ti ljudi žive od prodaje magle naivnima. Dok je ovaca, biće i šišanja.
Za mršavljenje je potrebno samo smanjiti unos kalorija i pojačati fiziku aktivnost. I to je sve. Toliko je prosto.
Nego ljudi neće da se cimaju, to je komplikovano i onda nam psiha traži brza i laka rešenja koja ne rade.
Posle nam pričaju "sve sam probao, ne ide". Ne, nisi sve probao, probao si gluposti a ne ono što je trebalo.
Valjda pivoKeto plus post .
Jedeš od 10 do 18 h
Pre i posle toga samo voda ili nezaslađeni čajevi.
Sala…Može pivo....
Ali kada prođe keto period.
Najbolje rezultate u skidanju kilograma sam imao kada sam u džepu nosio kesu sa čvarcima da gricnem kad mi se prijedeSvaka dijeta gde gladuješ je pogrešna. Moje mišljenje.
Sve može da se jede ako je ispravan kalorijski bilans.I to doslovno.
Čvarci su najbolji prijatelj onima koji žele da skinu višak kilograma bez malaksavanja
Ovde se valjda radi o režimu rada jetre koji dovodi do otapanja masnih naslaga nataloženih u tkivima.Sve može da se jede ako je ispravan kalorijski bilans.
Da bi to dokazao, jedan lik (valjda je čak nutricionista) je smršao XY kilograma jedući samo Mars čokoladice.
Mada bi meni više prijali čvarci.
LupetašTi ljudi žive od prodaje magle naivnima. Dok je ovaca, biće i šišanja.
Za mršavljenje je potrebno samo smanjiti unos kalorija i pojačati fiziku aktivnost. I to je sve. Toliko je prosto.
Nego ljudi neće da se cimaju, to je komplikovano i onda nam psiha traži brza i laka rešenja koja ne rade.
Posle nam pričaju "sve sam probao, ne ide". Ne, nisi sve probao, probao si gluposti a ne ono što je trebalo.
Zar ti ne stvara mucninu sve to, posebno taj surup od bobica?Ujutru kad ustanem prvo popijem kriglu mlake vode sa čašicom domaćeg jabukovog sirćeta i čašicom koncentrata od bobica zove što mi žena skuva svake godine i malo cimeta.