Nova devojka Šona Pena je 34 godine mlađa Valerija iz Moldavije

Deda ne moze biti frajer.Treba se sa tim pomiriti.
Moze izgledati dobro za svoje godine,ali frajer moze biti samo neko u punoj snazi i mladosti.
To su nepobitne cinjenice i priroda.Ostalo je zavaravanje.
Штета што рецимо Софија Лорен или Џеки Кенеди или Лара Флин Бојл или Кетрин Зита Џонс итд. нису биле у прилици да чују твој став.

Попушта! Маторка од тридесет и четири године! Велики Хју Хефнер и Ди Каприо нису правили компромисе. Максимално двадесет и пет и онда промена.
Стандрад. Изје*еш и бациш, а не ове наше сиротињске комбинације дај шта даш.

Шон Пен воли зрелије жене, зато је са тридесетогодишњакињама, уместо са клинкама од двадесет и нешто.

Попушта! Маторка од тридесет и четири године! Велики Хју Хефнер и Ди Каприо нису правили компромисе. Максимално двадесет и пет и онда промена.
Стандрад. Изје*еш и бациш, а не ове наше сиротињске комбинације дај шта даш.
Standard za one kojima su ljudi roba.

Cak i matematika.
Ako je ljudski vijek otprilike osamdeset godina.
Sve preko polovine toga je opadanje,a ne rast.

Ако је одрасло доба од двадесете до осамдесете,

зенит је у педесетим,

а Шон Пен је нешто старији од тога, те, свакако, није у зениту, али је ближи зениту него крају живота са своје 64 године.

Ако је одрасло доба од двадесете до осамдесете,

зенит је у педесетим,

а Шон Пен је нешто старији од тога, те, свакако, није у зениту, али је ближи зениту него крају живота са своје 64 године.
Mogu samo da se nasmijem na ovo.
Kakav zenit u pedesetim i sezdesetim?
Zenit je u tridesetim,maksimalno cetrdeset.
A sve to nema veze sa tim da je trideset godina mladji itekako znacajna razlika.
Nije Holivud mjerilo,nego priroda.

Mogu samo da se nasmijem na ovo.
Kakav zenit u pedesetim i sezdesetim?
Zenit je u tridesetim,maksimalno cetrdeset.

Смеј се ти, као луда на брашно, приметих да си таква.

Пре свега, престани да изврћеш саговорникове речи. Кад год сам те читао то си радила.

Јасно сам написао да је зенит Шона Пена био у педесетим, и даље написао да је у шездесетим прошао зенит, тако да нема потребе да ми извршћеш ријечи на свој смрдљиви начин.

Даље,

По чему је зенит једног мушкарца у тридесетим?

По лепоти? Хеј, један мушкарац свету може да понуди много више од изгледа. Посебно човек као што је Шон Пен, тако да он вреди више у својој шездесет и четвртој него десет просечних мушкараца у тридесетим.

Свакако, за жену можемо рећи некада да јој је зенит у тридесетим, ако има дупе и сисе од квалитета, онда друга половина двадесетих.

Како је Шон Пен нешто прешао свој зенит, нахватаоо рибу која је нешто прешла свој зенит, па је тридесет година млађа од њега.

Одличан су пар, а љубоморне душе, могу да му пуше.

Смеј се ти, као луда на брашно, приметих да си таква.

Пре свега, престани да изврћеш саговорникове речи. Кад год сам те читао то си радила.

Јасно сам написао да је зенит Шона Пена био у педесетим, и даље написао да је у шездесетим прошао зенит, тако да нема потребе да ми извршћеш ријечи на свој смрдљиви начин.

Даље,

По чему је зенит једног мушкарца у тридесетим?

По лепоти? Хеј, један мушкарац свету може да понуди много више од изгледа. Посебно човек као што је Шон Пен, тако да он вреди више у својој шездесет и четвртој него десет просечних мушкараца у тридесетим.

Свакако, за жену можемо рећи некада да јој је зенит у тридесетим, ако има дупе и сисе од квалитета, онда друга половина двадесетих.

Како је Шон Пен нешто прешао свој зенит, нахватаоо рибу која је нешто прешла свој зенит, па је тридесет година млађа од њега.

Одличан су пар, а љубоморне душе, могу да му пуше.
Ne lupetaj!
Nemam vise zivaca da se raspravljam sa takvim kao ti.
Da,Son Pen i svi muskarci su u zenitu sa sezdeset.
Ali su zato zene matore vec sa trideset.
Zivot je lijep i cvijece cvjeta.
Vjeruj u sta hoces.Ali ces se jednom probuditi i shvatiti da je to laz.
Toliko od mene,a ti i dalje vjeruj svom idolu i mastaj da ces biti mlad u sezdesetim .😂

Ne lupetaj!
Nemam vise zivaca da se raspravljam sa takvim kao ti.
Da,Son Pen i svi muskarci su u zenitu sa sezdeset.
Ali su zato zene matore vec sa trideset.
Zivot je lijep i cvijece cvjeta.
Vjeruj u sta hoces.Ali ces se jednom probuditi i shvatiti da je to laz.
Toliko od mene,a ti i dalje vjeruj svom idolu i mastaj da ces biti mlad u sezdesetim .😂
Мушкарци попут Шон Пена јесу у зениту тек у педесетим,

а ти што су око тебе, могуће да су били у зениту у тридесетим, па пропали.

Мушкарци попут Шон Пена јесу у зениту тек у педесетим,

а ти што су око тебе, могуће да су били у зениту у тридесетим, па пропали.
Da,da...sigurno je do mene.😂
Ko se sa mnom druzi,propada nacisto...inace bi mogao biti u zenitu i u osamdesetim.😂

Nije to moj stav,niti stvar stava,nego biologija.
Значи поменуте даме су бежале са часова биологије? Тешко ми је да поверујем да нису конзумирале своје везе и бракове. А паре им сигурно нису биле мотив, имале су и превише својих.

Значи поменуте даме су бежале са часова биологије? Тешко ми је да поверујем да нису конзумирале своје везе и бракове. А паре им сигурно нису биле мотив, имале су и превише својих.
Sta ti sad hoces da kazes? Sta ti dokazuju te zene?
Da je isto imati trideset i sezdeset?
Okreni se bar oko sebe...vidi svoje roditelje,pa donesi zakljucak da ste u istoj snazi ti i oni i da je razlika u godinama samo nebitna "sitnica".
Pricate gluposti,sve u zelji da vjecno budete mladi...A to je za sada nemoguce.
Treba zivjeti u realnosti,a ne u holivudskim fantazijama.

Hollywood Actor Dennis Quaid, 70, Marries Wife Laura Savoie, 30, for the 4th Time: ‘I Loved Her at First Sight’
1733849870786.png

40 razlike ideeemooo

Nikako ne mogu da dokucim kako ovi stariji muskarci mogu da budu sa zenama mladjim trideset i kusur godina?
I jos pri tome imaju kcerke tih godina.
Da li misle da ako je ona mlada i oni ce se automatski podmladiti?
Da li se nisu naseksali u sest i po decenija zivota,pa im sad treba neka mlada da zadovolji njihovu strast u poznim godinama?
Sta jedan matorac,deda,ako cemo iskreno,ima zajednicko sa jednom mladom djevojkom?
O cemu oni pricaju?Valjda i to ipak moraju ponekad?
Da li,na kraju krajeva kontaju da je ona samo iz interesa sa njima?
Da li im to podize samopouzdanje?
Da li nije dovoljno samo da bude mladja nekoliko godina,nego mora bas tri decenije?
Ne znam...mene bi nekako bilo sramota da budem u vezi sa vrsnjakom svoga djeteta,bez obzira na popùlarnost ili bogatstvo koje posjedujem.
Gledam Moniku i onog njenog bivseg muza.
Ona,prava dama i gospodja,nasla partnera shodno godinama i uziva...a on luduje i svako malo zeni se ili razvodi sa tinejdzerkama malo starijim od kcerki.
znas kolko ga boli ***** sta ona misli
kapiram da je 2 meseca pokusavao da zapamti kako se zove

Zene zive duze u proseku 7-8 god. Ako se uda za starijeg napr.10 god. ceka je vrlo izvesno period samoce od jedno 20 godina, kad on umre i to u starosti kad nikom nije potrebna. Cesto vidjam one babe udovice, koje nisu naucile da budu same, kako smaraju ljude u prevozu, prodavacice, salteruse, da bi sa nekim popricale
Takav stariji muskarac dobija besplatnu negu u starosti.
Mnogo bolja opcija je ako je on stariji jedno 30 god. i imucan, onda imamo vesele udovice.
Znaci za muskarce najbolja opcija 10-15 god. mladja, za zene 30 i vise god. stariji

Ili to ili da izaberete vrsnjake, pa zajedno odrastate i jedete soL

Back