Nova 2008

Ja cu na Zlatibor za Novu godinu, pa ne mogu bas da sidjem na veceru u pidzami. :lol:
Kupila sam jednu crnu haljinu do ispod kolena, lepa je i jednostavna. :-) Pazarila sam i crvene cipele pre nekog vremena, najklasicnije crvene salonke koje sam dugo zelela a nikada nisam mogla da nadjem. :-) Tako da cu u crveno - crnoj kombinaciji docekati novu 2008. :razz:

Ja cu na Zlatibor za Novu godinu, pa ne mogu bas da sidjem na veceru u pidzami. :lol:
Kupila sam jednu crnu haljinu do ispod kolena, lepa je i jednostavna. :-) Pazarila sam i crvene cipele pre nekog vremena, najklasicnije crvene salonke koje sam dugo zelela a nikada nisam mogla da nadjem. :-) Tako da cu u crveno - crnoj kombinaciji docekati novu 2008. :razz:

Extra kombinacija, ali ako u 00.00 planiras da izadjes na trg...razmisli o cizmicama.
I ja cu biti tamo. Kao i proteklih 20 godina. Svuda podji-kuci dodji.

Evo i ja sam nasla haljinicu za sebe. Sutra cu da je kupim. Braon je, skroooz uska do kolena, skroz naborana, gore ima V izrez sa cipkicom, i tanke, tanke, tanke bretelice. Uz to idu bele cizme (ili braon) i bela pismo tasnica (ili braon), jos nisam sigurna. Za nakit cu jos videti, ali ce najverovatnije biti neki upadljivi prsten i mindjuse. Volim da mi je vrat slobodan...za poljupce...

nikad nisam kupovala "odecu za novu godinu"
izvucem nesto iz ormana i to je to...koje je to prednovogodisnje dranje i rasipanje novca...ne razumem svu tu euforiju :neutral:

nikad nisam kupovala "odecu za novu godinu"
izvucem nesto iz ormana i to je to...koje je to prednovogodisnje dranje i rasipanje novca...ne razumem svu tu euforiju :neutral:

Ni ja ne volim kupovinu "na silu",jer obicno nikad ne nadjem ono sto trazim.
Najvise volim kad slucajno naidjem na nesto neodoljivo i kupim.
Zato cu za NG da preslozim orman,i znam da cu naici na neki komad na koji sam zaboravila.Jer masu stvari ostavim tamo za neku priliku,i smetnem s uma.

Ali zato obodzavam da kupujem djindjuve,i razne sitne gluposti.:)

Kupila sam pre oko mesec dana preslatku crnu haljinu sa kernerima. Iznad kolena je, malo uza u gornjem delu.....iskombinovacu je sa cipkastim carapama i cizmicama. Nakit, naravno, mora biti sljasteci... ;-) Planirala sam da obucem haljinu sa mature koja je cela sa crnim & srebrnim ShLjOkIcAmA, ali je ona preko kolena :-( (a i previse je elegantna za odlazak na zivu svirku)...zao mi je da je skracujem pa sam kupila drugu ... jednostavniju ... 8-)

Back