Nov tablet blokiran Pin-om

cropape

Početnik
Banovan
Poruka
37
Dobio sam vrlo malo korišten tablet, star 1 godinu dana (vlasnik bio odsutan) „Samsung Galaxy tab A8“ te ga vratio na tvorničke postavke i nakon toga nikako da ga osposobim za rad
Nakon uključivanja, i odabira jezika spojio sam se na moju mrežu bez problema, i us lijedećem koraku pojavi se ekran s porukom: Unesite pin za otključavanje ili se spojite google računom
Nakon upisivanja mog gMaila i passworda dolazi poruka: „Ovaj uređaj je poništen. Da biste nastavili prijavite se google računom koji je ranije bio sinkroniziran na ovom uređaju“ i dalje nemogu ništa
Stupio sam u kontakt s bivšim vlasnikom i on nema pojma kako da ga otključa i ne sjeća se šta je upisivao kad ga je kupio
Šteta, jer ovako mi je beskoristan i žao mi ga bacit u smeće
Ima li ko kakav savjet

Dobio sam vrlo malo korišten tablet, star 1 godinu dana (vlasnik bio odsutan) „Samsung Galaxy tab A8“ te ga vratio na tvorničke postavke i nakon toga nikako da ga osposobim za rad
Nakon uključivanja, i odabira jezika spojio sam se na moju mrežu bez problema, i us lijedećem koraku pojavi se ekran s porukom: Unesite pin za otključavanje ili se spojite google računom
Nakon upisivanja mog gMaila i passworda dolazi poruka: „Ovaj uređaj je poništen. Da biste nastavili prijavite se google računom koji je ranije bio sinkroniziran na ovom uređaju“ i dalje nemogu ništa
Stupio sam u kontakt s bivšim vlasnikom i on nema pojma kako da ga otključa i ne sjeća se šta je upisivao kad ga je kupio
Ima li ko kakav savjet
Потребна је свежа инсталација система и након тога уписујеш
свој гоогле налог. Ако немаш никога ко то моће урадити сервис
је решење. Цене те услуге веома варирају од сервиса до сервиса,
града у коме сервис ради итд. па је боље да мало прошеташ и
распиташ се у више сервиса.

Ma nema govora da je ukraden, bivši vlasnik je član moje familije (pomorac)
ti su najgori :D
uzeo ga na doku u nekoj luci u singapuru ili kini :D

salu na stranu, najsigurnije ti je da ga sredis u servisu.

i ja davnih dana kad sam treba da menjam firmware na dvd plejeru, nosio sam ga u servis nisam zeleo da se zezam sa tim.
posle shebes nesto i platis dosta vise da ti se regulise...a oficjalni servisi to rade za dzabe..kao sto su i meni promenili softver za dz.

Ima li ko kakav savjet
Da bi se zakljucao potrebna je akcija, ne moze sam od sebe.... dakle, verovatno kraden...

Ma nije ukraden garantirano, bivši vlasnik je član moje porodice, nije spao na to da krade (ima platu 2 500 eura)
Kupio ga je u poslovnici Samsung i prvo podešavanje mu je radio neki poznanik
izvini ali kakvo prvo podesavanje?
tablet dobijas "ready to go"
spreman za koriscenje bez ikakvog setovanja.

nije to kompjuter da ti treba neko da instalira sistem..android je besplatan OS i dobija se u svakom uredjaju, telefonu, tabletu, satu ili televizoru.

pre ce biti da je zaista drpljen i da mu je radjeno otkljucavanje

Poslednja izmena:
izvini ali kakvo prvo podesavanje?
tablet dobijas "ready to go"
spreman za koriscenje bez ikakvog setovanja.

nije to kompjuter da ti treba neko da instalira sistem..android je besplatan OS i dobija se u svakom uredjaju, telefonu, tabletu, satu ili televizoru.

pre ce biti da je zaista drplje i da mu je radjeno otkljucavanje
Pa da, tablet kolko sam puta samo podesio account i ostalo... kakvo crno zakljucavanje... pa cerki sam jednom remote resetovao tablet kada je zaboravila password i normalno ne pita ni za kakav pin, kakvo crno zakljucavanje :P

Pa da, tablet kolko sam puta samo podesio account i ostalo... kakvo crno zakljucavanje... pa cerki sam jednom remote resetovao tablet kada je zaboravila password i normalno ne pita ni za kakav pin, kakvo crno zakljucavanje :P
ipad se zakljucava onom cuvenom itunes sifrom koja hebe kevu kradenoj opremi.

ali ako je tvoj legalan, ti znas itune sifru.

imao sam dva zakljucana tableta u rukama i jedan je resen u applovom servisu kad je dokazano poreklo a drugi je vracen u ameriku vlasniku posto je odatle donesen na poklon da ga otkljucaju i vracen opet nazad u srbiju otkljucan..
ako je legalno, ne postoji sifra koja se ne dobije.

Poslednja izmena:

Back