Nov način da upoznate partnera

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.768
Ed Čepman, 23, iz Lidsa u Zapadnom Jorksu, bio je samac ceo svoj život i odlučio je da je vreme da izađe van okvira i iskoristi drugačiji put u pokušaju da pronađe ljubav.

Nakon što nije imao sreće sa mejnstrim metodama kao što su aplikacije za upoznavanje, Ed je odlučio da želi da se promoviše na ogromnom bilbordu na autoputu u Lidsu, u nadi da će konačno moći da ide na svoj prvi sastanak.

Ed kaže da je primio priliv poruka od ljudi između 18 i 48 godina i da je sada zauzet organizovanjem svog prvog sastanka.

Rekao je: „Probao sam neke aplikacije za sastanke, ali mi to uopšte nije išlo dobro, pa sam odlučio da moram da probam nešto drugačije i pomislio sam da bi moj bilbord bio dobar način da upoznam ljude.

0_MAN-USES-BILLBOARD-TO-TRY-AND-FIND-LOVE.jpg

Ed Čepman, 23, iz Lidsa u Zapadnom Jorksu, bio je samac ceo svoj život i odlučio je da je vreme da izađe van okvira i iskoristi drugačiji put u pokušaju da pronađe ljubav.

Nakon što nije imao sreće sa mejnstrim metodama kao što su aplikacije za upoznavanje, Ed je odlučio da želi da se promoviše na ogromnom bilbordu na autoputu u Lidsu, u nadi da će konačno moći da ide na svoj prvi sastanak.

Ed kaže da je primio priliv poruka od ljudi između 18 i 48 godina i da je sada zauzet organizovanjem svog prvog sastanka.

Rekao je: „Probao sam neke aplikacije za sastanke, ali mi to uopšte nije išlo dobro, pa sam odlučio da moram da probam nešto drugačije i pomislio sam da bi moj bilbord bio dobar način da upoznam ljude.

Pogledajte prilog 1232830
što stati na bilbordu? profesionalna reklama na televiziji...da se vrti na svim kanalima..pa da iskače i na youtubeu...dok ne postane toliko prepoznatljiv da mu devojke same prilaze na ulici u želji da se smuvaju sa poznatom ličnošću....

Pogledajte prilog 1232830
Javicu tetki da sam joj naso mladozenju

Umesto sto me zezas, bolje je da mi das neki konstruktivni predlog.

Ovaj se upicanio i drzi cvece.

Ja bih se obukao casual, i u jednoj ruci bih drzao flasu crnog vina, a u drugoj dve case.

Ili da odmah pucam na ove sto vole zestinu i domaćina, pa da se slikam u narodnoj nosnji, sa sajkacom i opancima, i da oberucke grlim flasu rakije
Kakva lazna reklama bi to bila… ko te ne zna :fdlan:

Back