Нов изглед IMDB сајта

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Вероватно се сећате како је изгледао некада IMDB, данас сам видео да су га прилично модернизовали. Рецимо: https://www.imdb.com/

О филму / серији:

Screenshot_1.png

Ко глуми у филму, рецимо:

Screenshot_2.png

Ništa mi se ne dopada modernizacija i gorko sam razočarana novim izgledom. Kao i uostalom ovim novim Google forama da svaki account ima različit prozor.
Fuj!
Prvo mi se ne sviđa što film koji hoću da gledam odmah dolazi sa trejlerom.
Navikla sam da pročitam prvo par mišljenja, lako preskočim intro i trivije, goofove, itd, a ne da odmah vidim udarne scene filma.

Pre mi se tomato nije dopadao, a sad mi je bolji prijatelj od IMDB-a.

Ništa mi se ne dopada modernizacija i gorko sam razočarana novim izgledom. Kao i uostalom ovim novim Google forama da svaki account ima različit prozor.
Fuj!
Navikla sam da pročitam prvo par mišljenja, lako preskočim intro i trivije, goofove, itd, a ne da odmah vidim udarne scene filma.

Што бацаш хејт на мој пост, хахаха. Па нисам ти ја крив што је сајт промењен, лол. Ја волим кад се нешто модернизује, унапреди дизајн у односу на неки досадни, излизани. Волим промену.

Што бацаш хејт на мој пост, хахаха. Па нисам ти ја крив што је сајт промењен, лол. Ја волим кад се нешто модернизује, унапреди дизајн у односу на неки досадни, излизани. Волим промену.
Sorry... razmišljam o ovome već neko vreme i čekam priliku da izbljujem vatru, a ti si mi je pružio.
Meni je IMDB bio sjajan pre. Stvarno... postojao je šablon i taj šablon je bio odličan.
Postupam kao tipičan INFJ tip ličnosti-ali npr kad se Krstarica modernizovala, dopalo mi se.

Sorry... razmišljam o ovome već neko vreme i čekam priliku da izbljujem vatru, a ti si mi je pružio.
Meni je IMDB bio sjajan pre. Stvarno... postojao je šablon i taj šablon je bio odličan.
Postupam kao tipičan INFJ tip ličnosti-ali npr kad se Krstarica modernizovala, dopalo mi se.
Настрада ја ни крив ни дужан. z:mrgreen:

Fuj!

U pitanju je navika. Ljudi se vezu za stare navike i dobar deo populacije se slabije snalazi i sporije uci novi UI, zato se i mnoge kompanije teze odlucuju na redizajn, pa se cesto novi UI & UX dizajn sporije "neprimetno" gura korisnicima.

No,tehnologija napreduje, ekrani se menjaju... nekad smo svi sedeli ispred 17" katodnog monitora,danas imamo ultrawide monitor od 34" 4k rezolucije.
Potpuno je normalno da websajtovi treba da prate nove tehnologije a ne da svi stoje na starom 960px GRID-u.

Ljudi se vezu za stare navike i dobar deo populacije se slabije snalazi i sporije uci novi UI, zato se i mnoge kompanije teze odlucuju na redizajn, pa se cesto novi UI & UX dizajn sporije "neprimetno" gura korisnicima.
U pravu si, ja se baš vezujem za šablone.
Jednom mi predstaviš nov šablon, ja sam van sebe... ali brzo učim. Koliko brzo, pa... opraštala sam se od XP-a dugo, to je za mene bio najbolji mogući sistem.
Mrzela sam tipa koji mi je besplatno postavio Windows 7 jedno dve godine.
Kako kapiram, 11 je posebna priča, i... sviđa mi se. Kupujem!

:malav:

Back