Nov ikea dušek sav kriv deformisan

mario80

Stara legenda
Poruka
80.221
Žena voli federe i kupi nov ikea dušek sa federima, ja ga iskrcam iz auta donesem u stan, ona ga raspakuje on se ispravi (140x200) za 24.000 dinara. Ostao je blago deformisan na jednom delu ali eto mi računamo piše u uputstvu da će se ispraviti posle 74h kao. Sačekasmo mi da prođe to vreme ali je on i dalje deformisan.

Tehnički gledano kako ja sada da vratim taj neispravan dušek jer mi treba kombi?!?? Jel dolaze oni po taj dušek? Lako je njega doneti upakovanog urolanog u vakumu a kako ga sad reklamirati?!??

Kakva su vaša iskustva sa predmetima iz ikee? Osećam se prevarenim! 😐

E mario ///
Video si Vucica da jede virsle u Ikea i ti
odma odleteo da posetis zle kapitaliste ..
I oni naravno te zahebali..

140x200x24 cm da zamotam i odnesem autobusom?!?? Jel ti to mene zezaš? A onaj 180x200 njega da vežem na krov autobusa?!??
automobil-dušek.jpg

znaci dusek pod misku i u ikeu :D

Tvoj novi IKEA dušek u roku od 90 dana*

Potrebno je neko vreme da se ti i tvoj dušek naviknete jedno na drugo. Zato ti dajemo rok od 90 dana da proveriš koliko ste kompatibilni. Ako ti dušek ne odgovara, jednostavno se vrati i odaberi drugi dušek. * Kada pronađeš onaj pravi, moći ćeš još mnogo godina mirno da spavaš zahvaljujući našoj besplatnoj garanciji od 25 godina.

140x200x24 cm da zamotam i odnesem autobusom?!?? Jel ti to mene zezaš? A onaj 180x200 njega da vežem na krov autobusa?!??
a sto ne bi mogao , koliko mi je poznato , dobio si ga zamotanog u plastiku kao rolna
takav sam i ja i kupio,
nadam se da je istoga tipa
potrebno ti je jos jedna osoba i kanap
da li ovde kod vas ima dostava
a jel imas ikoga da ti pomogne u motanju

Čuj BESPLATNOJ garanciji od 25 godina a on nov izdeformisan :hahaha: Baš ću da ga fotografišem kada se vratim kući i okačim ovde ?

ONa završna strana kako je umotan, ne znam kako da objasnim. Izgleda kao da je na toj ivici slon sedeo.

Ако је само сунђер на једном крају, на ком не омета коришћење, и ако душек може да се окрене тако да се то не примећује, ја се не бих смарао.

Ако је само сунђер на једном крају, на ком не омета коришћење, и ако душек може да се окрене тако да се то не примећује, ја се не бих смарао.
Da je besplatan i ja se nebi žalio ali pošto je nov plaćen 24.000 din moram

IMG_20211219_001455.jpg

A ovakav je na reklami:

IMG_20211219_022851.jpg

Poslednja izmena:
Dusek od 24k i onda kukas sto nije dobar. Da ga promenis za 10god to ispada da tvoj jedan dan spavanja vredi manje od 7din/danu, ja mislim da kicma i zdravlje vredi daleko vise. Dusek je jedna stvar na kojoj ne sme da se stedi...
E mani me tih trgovačkih fora, da je plaćen 50.000 ti bi sr@o što nisi platio 100.000 takve kao ti treba batinati po tabanima da bi cenili hodanje.

Ми смо купили у Емезети душек није ни јефтин са креветом и пропао је..ево јутрос устао кичма пуца од деформисаног улегнућа.. а нисам претежак... Сећам се некад у Ју купиш и траје вечност.

Back