Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Које глупости,
Čovek je lepo odgovorio!Pa ne cinis usluge njima nego gradjaninu Srbije...u zrno od mozga te .....
Možda da izmenimo ćirilicu jer je opšte poznato da je Vuk slovo "j" uzeo upravo od Hrvata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Које глупости,
Čovek je lepo odgovorio!Pa ne cinis usluge njima nego gradjaninu Srbije...u zrno od mozga te .....
Čovek je lepo odgovorio!
Možda da izmenimo ćirilicu jer je opšte poznato da je Vuk slovo "j" uzeo upravo od Hrvata?
I zato treba Srbija da svojim građanima nameće dodatne troškove???Вук ј није узео од Хрвата, већ од латинског алфабета.
Da, čuo sam takvu izjavu više puta. Jedino nikada niko nije uspeo da objasni u čemu je njegov greh.Vuk je zločinac našeg jezika i pisma. Austrijski plaćenik. Fuj.
I zato treba Srbija da svojim građanima nameće dodatne troškove???
Možda i ne upravo zato, objasni zašto bi Srbija trebalo da svojim građanima nameće dodatne troškove?
Ima li ovo veze sa temom?
Ima li ovo veze sa temom?
.....Имаш ли ти везе са везом?
kroz skolstvo se i sada uce oba pisma ravnopravno
ovo je neki pokusaj vracanja hrvatima proterivanje cirilice
ne vidim neku korist ali bi onda trebalo izbaciti latinicu i iz skolstva kao i iz ovih delova koji imaju mogucnost da je zvanicno koriste
mada mislim da je to korak unazad
oba pisma ravnopravno
oba pisma zvanicna , koristi kako ko hoce , priznata oba , overavaju se oba
jedino prakticnost
a imam utisak i da se vise koristi latinica
jedino prakticnost
a imam utisak i da se vise koristi latinica
U utakmmici dva naroda u kojoj jedan pamti proslost a drugi pomaze talentovanim pojedincima iz svoje baze danas, da se kladimo ko ce biti nebeski narod bez drzave, a ko velesila...