Nostrifikacija Spanija

NostriTeam

Početnik
Poruka
1
Postovane Kolege

Sa osobitim zadovoljstvom Vas obavestavamo da je iz stampe izaslo drugo-dopunjeno izdanje Nostrifikatora, jedinstvenog vodica kroz slozen postupak nostrifikacije diploma Medicinskog Fakulteta i njenog konvalidiranja u Spanskom zdravstvenom sistemu! Novo izdanje uz isrcpne informacije o formalnostima vezanim za sam postupak pruza i iskustva nasih lekara koji su zahvaljujuci Nostrifikatoru sada punopravni doktori na Iberijskom poluostrvu. Njihova iskustva i informacije iz prve ruke kako u vezi sa zaposlenjem tako i u vezi sa daljim strucnim usavrsavanjem formiraju celokupnu sliku puta od diplomca Beogradskog Univerziteta do Doctora Seguridad Sociala u Spaniji.

Za sve dalje informacije I narucivanje nasem strucnog vodica mozete se obratiti na e mail adresu:

nostrifikacijaspanija@gmail.com

Srdacan pozdrav

Vas Nostri team

Otprilike ti treba neke 2 godine ucenja(jezik+spremanje za nostrifikaciju)Znam samo jednog momka i to iz Bosne koji se tamo zaposlio i to preko nekog posebnog programa(status izbeglice)Jako je tesko naci posao,a i plate su im male,tako da po mom misljenju Spanija nije bas najbolje mesto gde treba otici iz Srbije da bi radio kao lekar.Necu da ti se mesam,ali bih ucio nemacki da sam na tvom mestu.

Back