16121953
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
ne mogu da nadjem nista o nostardamusu na netu i to na srpskom pomozite mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se ni truditi previše, taj NosTARdamus, sa neta, ti je već PROREKAO da ga nikad nećeš ni naći !!!zozefina:ne mogu da nadjem nista o nostardamusu na netu i to na srpskom pomozite mi
?:randome :***
i ti si pomalo sklon ovim okultnim veshtinama, a, kad se zatvorish u sobu u svojoj kuli, na najvishem spratu, tamo gde je crni kazan i slepi mishevi vise po tavanici.
A ovo sve radi po starom, oprobanom NosTARdamusovom receptu i tehnologiji !!!random_cloud_form:da, obavezno pedantno ljustim paprike, uzasavam se onih ljuspica i semenki...
tacnije, ne ljustim ja licno vec imam ljude zaduzene za to, kao i druge ljude koji piramidalno nadgledavaju ove prve da li temeljno ljuste.
dalje, niti ja meljem paprike, nit mesham sherpu, al se moje prisustvo nekako u svakoj od tih etapa oseca, jer ja, ja sam spiritus movens cele akcije.
random_cloud_form:tacnije, ne ljustim ja licno vec imam ljude zaduzene za to, kao i druge ljude koji piramidalno nadgledavaju ove prve da li temeljno ljuste..