- Poruka
- 489
da li ste nostalgične osobe? Može to biti za bivšim partnerima ili prijateljstvima koja su prekinuta iz x/y razloga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zato Senseia ima toliko na forumu, ti si zapravo vi?nismo ni mi
pa ovaj pita u množini, reko da odgovorim adekvatnoA zato Senseia ima toliko na forumu, ti si zapravo vi?
Koliko vas ima?![]()
ja ne mogu da odvojim oči od dupeta (množina), da prostišnas ima dve. za sad.
To dok ne dođe do neke svađe. Posle se umnožavatenas ima dve. za sad.
kad dođe onda nas ima puno i sve mi treperimo u vazduhuTo dok ne dođe do neke svađe. Posle se umnožavate
pa sad si reko da ti je uprt uu nešto drugoomeni je pogled uprt u sutra a ne u juče
Znači samo kada umre..kako uopste ljudi tumace nostalgiju
negovanje lepog secanja na nekoga dragog ko je umro nije isto sto i ceznuti za nekom glupom hurvetinom iz proslosti
nostalgijai za bivsim ljubavima ukazuje ili na to da smo gori nego sto smo tada bili i da nismo napredovali
ili da je po sredi mazohizam sto je samo po sebi bolest
pa vidiš da je ispred mene. To je kao sutrapa sad si reko da ti je uprt uu nešto drugoo
e neću da se igram haha
Ne. To se zove refrakcija - treperenje vazduhakad dođe onda nas ima puno i sve mi treperimo u vazduhu
to je od nostalgije
sta baljezgas ti sadZnači samo kada umre..
ih ima tu i za sutra i za prekosutra...pa vidiš da je ispred mene. To je kao sutra
da shvatam da se tako zove ali izazivači su nostalgične prirodeNe. To se zove refrakcija - treperenje vazduha
od viška glava ne boliih ima tu i za sutra i za prekosutra...