Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..da li vas uhvati nostalgija za proslim vremenima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ne treba da bude prilepak ideji da će sve biti lepše i bolje. Nema ''možda''. Ili hoće, ili neće, ali ti budi na strani tog božanstvenog plusa.mozda sebe tim zavaravam ali tako je
Неретко..не предајем јој сеPozz..da li vas uhvati nostalgija za proslim vremenima?
i usput djuska po dnevnoj sobi ko luda.spadam u one koji gledaju u buducnost..i sebi uvek kazem bice sve lepše i bolje nego sto je bilo
mozda sebe tim zavaravam ali tako je![]()
Jedino me ona odrzava u zivotuPozz..da li vas uhvati nostalgija za proslim vremenima?
Pozz..da li vas uhvati nostalgija za proslim vremenima?
Ja bih izbegavao svakog ko se u ovim vremenima dobro oseca ili ne konstatuje kakav raspad od zivota zivimo ili misli da je buducnost boljaKaze mi drugarica ti stalno o proslosti
Vraticu film u djetinstvo..sreca neka..od tada sve napetijeJa bih izbegavao svakog ko se u ovim vremenima dobro oseca ili ne konstatuje kakav raspad od zivota zivimo ili misli da je buducnost bolja
IstoDa. Za nekim lepšim vremenima!
pa uhvati ....kad se sjetimPozz..da li vas uhvati nostalgija za proslim vremenima?
Ja volim da se vracam na mjesta gdje sam nekad bila.
Konjic i Tuzla..tu su mi lijepe uspomene ostale.koja mesta?
planina izletiste plaze....![]()
Opet cu to posjetiti..nadam se..vozom cu otici..et to mi je u glavi.Sjesti pored Neretve.koja mesta?
planina izletiste plaze....![]()
u Jablanicu?Opet cu to posjetiti..nadam se..vozom cu otici..et to mi je u glavi.Sjesti pored Neretve.
U Konjicuu Jablanicu?