Ne osecam nostalgiju, cak i neki lepi trenuci mi postanu gadni. Ne razmisljam mnogo o proslosti, ne bih se vratila ni jedan dan unazad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam prija ili vas nervira?
...
Nostalgija je nepotrebno arcenje emocija .
Kao kada neko ode u drugu zemlju, osnuje porodicu tamo, radi , vodi normalan zivot a ovamo kuka za rodnim krajem,
njivama i ovcama koje je cuvao ..dom je tamo gde zivis a ne gde si ziveo
Uspomene su lepe,ali samo kao podsecanje na neko proslo vreme.Nostalgija kako rece Nina je zaista bacanje emocija i projekcija sopstvene nesigurnosti.A sta nam na kraju drugo ostaje, do uspomena?
Nemam je.Da li vam prija ili vas nervira?
Ja konkretno, ne mogu da prezalim svoje pozno detinjstvo i ranu mladost, tj. rane tinejdzerske dane.....
To vreme, drustvo, ortaci i drugarice, simpatije, jednostavno to doba koje ne moze da se vrati, a toliko ga zelim nazad... I mislim da bih mogao sve bolje, samo kad bi moglo sve ponovo...
brate pesnice, nostalgija je za zene...nostalgija ubija sadasnjost
i,
vec ju 'markira'
za buducu nostalgiju...
...a zene su lijep dio nas ako umijemo...taj osjecaj nostalgije jest primjeran zenskoj dusibrate pesnice, nostalgija je za zene
Da.. nostalgija za srećnim djetinjstvom u (nekadašnjem) rodnom gradu, rodnoj grudi.. nostalgija je bol duše za izgubljenim i ostavljenim zavičajem.. čežnja koja nam je u grudima i koja nas boli htjeli to priznati ili ne..Nostalgija za doma