Nostalgija

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako ti onda mozes da pricas bilo sta o muslarcima, kad nisi u njihovoj kozi?[/QUOTE]
Aleksej, kaze se MUSKARCIMA...
Izvini, ja sam ovih sati malo razdrazljiva zbog emotivnog udara na moju dusu... I nemoj da budes prost, molim te!

Aleksej_BASO:
A kako ti onda mozes da pricas bilo sta o muslarcima, kad nisi u njihovoj kozi?

pa i ne radim to, a posebno ne pricham shta MUSHKARCI (svi ovog sveta ) misle i osecaju, jer je takva pricha potpuno bespredmetna

nisam sigurna ni shta misli i oseca jedan kog poznajem i koji me zanima,a kamoli da donosim takve visperne zakljuche kao ti o svim nepoznatim zhenama ovog sveta, (koje se podrazumevaju pod tim tvojim ZHENE izjavama)

trnova_ruza:
A kako ti onda mozes da pricas bilo sta o muslarcima, kad nisi u njihovoj kozi?
Izvini, ja sam ovih sati malo razdrazljiva zbog emotivnog udara na moju dusu... I nemoj da budes prost, molim te![/QUOTE]

E ja bas hocu da kazem Muslarci, to ti je isto kao i muskarac samo ne dopusta da ga zayebavas....

I ja sam razdrazljiv jer ne vidjam pi.cki koliko bih hteo, ne secam kad ...

Gazdarice, ako si mo ti brisala teme i postove, pa malo i preprvais ono gore.

Aleksej_BASO:
Izvini, ja sam ovih sati malo razdrazljiva zbog emotivnog udara na moju dusu... I nemoj da budes prost, molim te!

E ja bas hocu da kazem Muslarci, to ti je isto kao i muskarac samo ne dopusta da ga zayebavas....

E, sad si stvarno prost! Sta ovde koga briga kad si ti poslednji put...

trnova_ruza:
Ok. Drzim se ja nekako dok je vas ovde prisutnih. Al' ajd' da pricamo jos malo na ovu temu. Ja cu da se jadam, a vi trpite koliko mozete.
Dakle, mislila sam da sam konacno srela coveka svog zivota. Svaki trenutak koji smo proveli zajedno je bio prosto savrsen. I on je bio muskarac kog ne bih menjala za sve muskarce ovog sveta. A onda kod njega nastupi kriza, izazvana spoljnim faktorima (vezanost za cetiri zida usled bolesti) i on se seti svoje bivse, a ja jos nisam pustila dovoljno duboko svoje korene u njegovom zivotu.
Sta mislite, koliko mu ona ustvari jos uvek znaci?
I jos jedna stvar, ja sam insistirala na iskrenosti, jer kao sto rekoh, sve ili nista.
Vidi TR oko 90% devojaka sa kojim sam se ja druzio imale su jake duhove proslosti. I to uopste ne smatram za nenormalnim. Uglavnom svi smo svesni da je proslost proslost i da treba gledati u buducnost ili u sadasnjost, a ne u proslost. I on je toga sigurno svestan.
Ti duhovi proslosti vremenom blede... sami... ali jos vise pod najezdom novog duha.... Daklem vremenom provedenim zajedno duhovi nestaju. Sto si vise u necijem mozgu to ima manje mesta za druge.

Takodje je ocigledno da ti se on jako svidja... tako da kod mene nemas dileme... bori se za njega...

trnova_ruza:
Evo jos par informacija. Ja i on - mesec dana, on i ona - mnogo duze. Ja - daleko, ona - blizu. Ja - 'ko ukljucena u struju' nosena svojim obavezama jer zivim sama, pa nema ko da me zameni, ona - verovatno u stanju da za cas dotrci i da ga obidje dok on jadan lezi bolestan.
Mrzim ljudske slabosti...
Ljubomora... je takodje ljudska slabost. :wink:

Mozda je malo i problem u tvojoj glavi a ne samo njegovoj.

Takodje i nemanje samopouzdanja je ljudska slabost.

trnova_ruza:

Hahahah, ja prost?

Ne znas ti mene....

E a sta mene bilo qratz za tvoje povredjene emocije. Da Pcke a za ostalo ja ne pitam!

Petar_Pan:
Vidi TR oko 90% devojaka sa kojim sam se ja druzio imale su jake duhove proslosti. I to uopste ne smatram za nenormalnim. Uglavnom svi smo svesni da je proslost proslost i da treba gledati u buducnost ili u sadasnjost, a ne u proslost. I on je toga sigurno svestan.
Ti duhovi proslosti vremenom blede... sami... ali jos vise pod najezdom novog duha.... Daklem vremenom provedenim zajedno duhovi nestaju. Sto si vise u necijem mozgu to ima manje mesta za druge.

Takodje se vidi da je ocigledno da ti se on jako svidja... tako da kod mene nemas dileme... bori se za njega...

PA....Pero...pa ti si promasio profesiju,..jel mogu kod tebe da dodjem na terapiju,..Potpuno si u pravu......;) :lol:

trnova_ruza:

Ma nije prost,....On je super,..samo se moras priviknuti na njega,......Takav je kakav je,.....:D
take it or leave it ....;)
Ajde Glavu gore Sestro!!!

Back