Nosite li...

ne, ne, ne, nije ti dobra tema...naslov je obecavao, ali ovo ne valja...sad ce Vlada to da prepravi:

za muski deo: ....nekakvo sredstvo za samoodbranu, bla, bla, bla ?

za zenski deo: ...gacice ?

e. sad pisite...

Ma naravno...Na ledjima uvek nosim automatsku pusku Zastavu M 21. U opasacu mi stoje polu automat MP5-najbolji polu automat na svetu i zastavin pistolj CZ-99. Takodje uvek mi je pri ruci bajonet da ga stavim na automat i jedan svajcarski noz za raznorazne situacije. Takodje imam granatu i kasikaru.

Kuci mi stoji ruska (sojvetska RPG-7) rucna protiv tenkovska raketna granata - bazuka.....

Već duže vreme koristim provereno:cool:
banana-gun-9818.jpg

Utoke danas nose manje-vise svi... pre par meseci sedim u basu pored nekog dede i prica matori preko moba i ja sad slusam i kaze lik da su hteli da mu dignu kola neki degeni i da ih je video i jurio sa utokom i da od sada uvek kada izlazi nosi utoku sa sobom :cool:

Isto skoro pre manje od mesec dana neki klinac glumio mangupa u basu 26ci i zapalio pljugu i neki stariji lik mu rekao da ugasi i on mu rekao nesto u fazonu ae zabrani mi i covek izvadi utoku i opali ga po glavi i otvori mu lobanju.Posle kada ga je zaustavila patrola na Terazijama krvavog svog i pitala ga sta mu je lik rekao da je pao na stepenice hahahaha

Poslednja izmena:
Utoke danas nose manje-vise svi... pre par meseci sedim u basu pored nekog dede i prica matori preko moba i ja sad slusam i kaze lik da su hteli da mu dignu kola neki degeni i da ih je video i jurio sa utokom i da od sada uvek kada izlazi nosi utoku sa sobom :cool:

Isto skoro pre manje od mesec dana neki klinac glumio mangupa u basu 26ci i zapalio pljugu i neki stariji lik mu rekao da ugasi i on mu rekao nesto u fazonu ae zabrani mi i covek izvadi utoku i opali ga po glavi i otvori mu lobanju.Posle kada ga je zaustavila patrola na Terazijama krvavog svog i pitala ga sta mu je lik rekao da je pao na stepenice hahahaha
Klinac glumio ludilo a ima raznih likova,verovatno mislio ''glupi matorac'':neutral:

Klinac glumio ludilo a ima raznih likova,verovatno mislio ''glupi matorac'':neutral:

pa decko je imao 18-19 god i zapalio pljugu u basu i glumi ludilo :ok: ko ga yebe i treba da mu otvori vuglu pa se sledeci put neka razmisli kada se mangupira...

Isto tako neki cigani na smeni prosle god na univerzijadi mi pravili probleme i lepo im kazem da odjebu a baja ode i vrati se sa jos 10 njih i posle je bilo potezanje utoke od strane mene i bezanija od strane njih :mrgreen: neko pametan je rekao "Bog je da bi izjednacio jakog i ludog stovrio pistolj"

Poslednja izmena:
Ko to sad manje-više svi nose utoke, prvo nije utoka sve što liči na utoku, drugo svi koji pričaju da je nose lažu, jer treće to se samo tako klinci *****. Izuzetno se rigorozno kažnjava svako neovlašćeno posedovanje oružja, a za nošenje zaglavljuješ par meseci na dobar dan. To i lažno predstavljanje su "lakša krivična dela" koja milicija brzinski sankcioniše sa sve intimnim druženjem u 29-om.
Nije bre ovo Amerika i ni ne treba da bude.

911s [SK];16044829:
Ko to sad manje-više svi nose utoke, prvo nije utoka sve što liči na utoku, drugo svi koji pričaju da je nose lažu, jer treće to se samo tako klinci *****. Izuzetno se rigorozno kažnjava svako neovlašćeno posedovanje oružja, a za nošenje zaglavljuješ par meseci na dobar dan. To i lažno predstavljanje su "lakša krivična dela" koja milicija brzinski sankcioniše sa sve intimnim druženjem u 29-om.
Nije bre ovo Amerika i ni ne treba da bude.

Pa pre svega mislim na ove klince koji se prze na kriminal,navijace ako si gledao Real Football Factory - Srbija gde su u kaficu mrtvi ladni pred kamerama vodje grobara mahale utokom :dash: mislim imas ti i one fejk pistolje naravno ali u daleko manjoj meri i kada ti neko potegne ti uopste ni ne razmisljas da li je to pravi pistolji ili ne jer se sav oduzmes od straha...

a i mnogo toga je nelegalno pa ljudi rade iako su svesni da zbog toga mogu da zavrse u zatvoru pa tako isto i ti sto nose znaju da to sto rade nije ni legalno al *** moze im se dok zbog istih nelegalnih aktivnosti ne zaglave mardelj...ako nadjem okacicu sliku ribe iz skole sto se slikala sa utokom u wc-u skolskom :mrgreen:

Da, ali grupa debila koja se u dotičnom filu pojavljuje nije 100% grupacije mladih u Srbiji.
Utoka je utoka tek kada se iz nje opali, a donošenje neispravnog pištolja sa praznim okvirom iz kog metak nije ispaljen još od onda kada ga je ćale doneo iz vojske '82-ge nije prava utoka i ni ne služi ničemu, osim da bi mi sad raspravljali šta je ko okačio na Fejs.
Donosili su i kod mene u školu takve sprave, i svi su se ložili, ali samo nas par koji smo bili dobri drugari sa tima koju su to donoslili smo znali šta je to u stvari doneo.
I nije startni pištolj utoka, iako izgleda 100% isto.
Inače slike iz školskog WC-a ne konzumiram, hvala na ponudi.

Back