zauzeto
Primećen član
- Poruka
- 533
Na pijaci kupi gaćone, svakako ih prvo iskuvaš; važno da su pamučneA računaj da će ti trebati bar dvadesetak, pa ti vidi ako misliš da svake platiš 100 din
Ona ide u starije jaslice, jel' tako? Oni svakako, uvek posle doručka sedaju svi kompletno na noše. I uglavnom (ja znam po Stefanu) više ni ne piški do spavanja. Nema potrebe, za spavanje svakako stavljaš pelenu, odnosno stavi joj vaspitačica. Kad ustanu isto svi na nošu; pa pranje ruku i ručak. ja sma primetila da se Stefan mnogo češće upiški kod kuće nego tamo, i to samo iz razloga što mu je ono tamo ustaljeno - za pre podne dva puta piški na nošu, dok spava ima pelenu i ni nema kad da se upiški. E sad jedino ako ostaje duže, recimo Stefan ako ostane do 4, onda ako ne traži, često se desi da se upiški, jer posle tog vremena nemaju više 'grupno piškanje'
U svakom slučaju vaspitačice obavesti, neka malo obrate pažnju; ali ti odlučuješ
A ti kod kuće, jedino se naoružaj strpljenjem i garderobom
I igraj na taj psihološki momenat kako je ona velika, nije više beba, prava devojka![]()
Da, ide u starije jaslice.
Jutros sam zvala vaspitacice da se dogovorim sa njima kako i sta da radimo i ona onako bese iznenadjena i rece da ce obratiti paznju, jer D u poslednje vreme (tj. od ponedeljka, imala je pauzu od 3 nedelje, bila bolesna pa nije isla u jaslice) odbija da sedi na nosi. E, to je i mene iznenadilo, s obzirom na razvoj dogadjaja (juce kad smo stigli kuci, ona se dete ukakila i idemo da promenimo pelene i ja je pitam hocemo li pelene ili gacice. Ona kaze -gacice, i ja kazem ok, ali onda moras paziti bla-bla... Elem, upiskila se, doduse jeste ona dotrcala do mene da trazi nosu, sa tatom je bila

Rekla je da ce je malo vise pratiti i da ce pokusati da je ubedi da sedne na nosu kad i ostala deca, ali smo se dogovorile da je ne sili...
Posto smo vikendom ceo dan zajedno probacemo ceo dan sa gacicama...