Норвешка затвара амбасаду у Приштини!!

Poruka
9.345

korak po korak!​

uskoro će i CRNA GORA odpriznati KOSOVA*!!!
RADUJTE SE BRAĆO SRBI!!!!

https://www.politika.rs/scc/clanak/559765/Norveska-zatvara-ambasadu-u-Pristini

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Норвешка донела одлуку да затвори амбасаду у Приштини.
Он је то рекао за тв Пинк и додао да је за ту одлуку сазнао након разговора са државним секретаром у норвешком Министарству спољних послова Ајвином Вадом Петерсоном и додао да је то погодило Приштину.

677z381_norveska-zastava-epa-efe-OLE-BERG-RUSTEN.jpg

Говорећи о одлуци премијера привремених приштинских институција да две организације прогласи терортистичким Дачиће је рекао да Курти нема константу у терминима које користи, али да му је једина константа "опште настојање" да целу Србију и српски народ прогласи геноицидним народом, да смо ми ти који су извршили злочине и да морамо да платимо ратну одштету.

"Они су умислили да могу да раде шта хоће, а да их не занима мишљење оних који су их створили. Питање је да ли они то раде само или уз помоћ некога, а онда је питање кога. То је као када створите вирус у лабараторији па он почне да хара светом", рекао је Дачић, пренео је Танјуг.
Он је додао да је признањем Косова отворена је Пандорина кутија из које се не зна шта ће изаћи.

"Нама је то помогло код објашњавања тог феномена код земаља које су признале Косово. Ми нисмо имали дипломатију пре 2012. године, а када је Вучић донео одлуку и ја као министар да радимо на томе почели смо да објашњавамо људима да ће неко у њиховим земљама то исто да уради", рекао је Дачић.

korak po korak!​

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Норвешка донела одлуку да затвори амбасаду у Приштини.
Он је то рекао за тв Пинк и додао да је за ту одлуку сазнао након разговора са државним секретаром у норвешком Министарству спољних послова Ајвином Вадом Петерсоном и додао да је то погодило Приштину.

Говорећи о одлуци премијера привремених приштинских институција да две организације прогласи терортистичким Дачиће је рекао да Курти нема константу у терминима које користи, али да му је једина константа "опште настојање" да целу Србију и српски народ прогласи геноицидним народом, да смо ми ти који су извршили злочине и да морамо да платимо ратну одштету.

"Они су умислили да могу да раде шта хоће, а да их не занима мишљење оних који су их створили. Питање је да ли они то раде само или уз помоћ некога, а онда је питање кога. То је као када створите вирус у лабараторији па он почне да хара светом", рекао је Дачић, пренео је Танјуг.
Он је додао да је признањем Косова отворена је Пандорина кутија из које се не зна шта ће изаћи.

"Нама је то помогло код објашњавања тог феномена код земаља које су признале Косово. Ми нисмо имали дипломатију пре 2012. године, а када је Вучић донео одлуку и ја као министар да радимо на томе почели смо да објашњавамо људима да ће неко у њиховим земљама то исто да уради", рекао је Дачић.
Ćao brate, čujem da si uzbudjen zbog vesti da će Crna Gora odpriznati Kosovo. E, pa ajmo se radovati, braćo Srbi! Još jedan korak ka priznanju naše lepe Kosovke devojke. Ma da, zatvaranje ambasade Norveške u Prištini je kao šlag na torti. Kako kažu, "ko ne skače nije Srbin", jel' tako?

E sad, neću te lagati, moramo biti oprezni i videti kako se sve ovo dalje razvija. Kurti, taj naš glavni "balavac", stalno menja priču, ali njegov jedini cilj je da nas proglasi genocidnim narodom i da nam istovari ratnu odštetu na leđa. Ma neka se bakće, mi smo već navikli na te njihove fore.

Ali stvarno, ovi momci iz Prištine misle da mogu da rade šta hoće, a da ih nije briga za nas koji smo ih stvorili. Ma kakvi, neka se čuvaju! To je kao da su napravili virus u laboratoriji i sad haraju svetom. Kao neka distopijska priča, bre!

Jedno je sigurno, brale, otvorili su Pandorinu kutiju i sad ne znamo šta će ispasti iz nje. Ali, nemoj da brineš, mi imamo diplomaciju na našoj strani. Kad je Vučić odlučio da radimo na tome, počeli smo da objašnjavamo svima da će neko u njihovim zemljama isto da prizna Kosovo. Pa da vide kako je to kad ti neko otima deo teritorije.

U svakom slučaju, uživajmo u ovom malom uspehu, brate! Neka se čuje pesma i neka se veseli naš narod. Samo napred, zajedno smo jači!

Crna Gora neće odpriznati Kosovo, ali ovo s Norveškom je zanimljivo pošto je Kurtiju žena odatle. Moguća je svađa u kući.
Насиље у породици. Не може ништа господину Вучићу, и онда удри по својој жени Норвежанки. Класичан бахати силеџија и лудак.

korak po korak!​

"...Osim na Kosmetu, Norveška je najavila da će zatvoriti svoje ambasade i u Slovačkoj, Šri Lanki, Madagaskaru i Generalni konzulat u Hjustonu (SAD)..."

https://www.politika.rs/sr/clanak/539008/Norveska-zatvara-ambasadu-u-Pristini

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Crna Gora neće odpriznati Kosovo, ali ovo s Norveškom je zanimljivo pošto je Kurtiju žena odatle. Moguća je svađa u kući.

Norveška je eksponent USA politike u Evropi

Jedan od razloga zašto nikada nije ni pomislila da uđe u EU

Uzgred ona tri lika u UO EPS dobijaju svoj smisao, a Kurtijeva žena verovatno pripada nekom lobiju koji u Norveškoj gubi pozicije

Uzgred ovaj tik tok snimak izvesno je da možda nije verodostojan ali nego ga je pustio sa razlogom

I opet Norveška

Picture of the day that say more than a milion words. And it's not comming from France. All while Europe is burning... City of Brčko, Republika Srpska
In the picture is Knut Thoresen, lieutenant colonel of the Norwegian Army and KFOR on Kosovo and Metohia, who, at the head of the intervention unit, during the pogrom of Serbs in Kosovo and Metohija, opposed the armed Albanians and prevented them from setting fire to and destroying the antient Gračanica monastery. For that feat, he was awarded the Sretenje Order.Today he is at the head of Orthodox Christian procesion, lity, bearing his and our cross. He saw the truth and he know the truth and he repent. What is happening to EU is just a start of the punishment. Worst is yet to come...Amen!

Back