Norton 2003

• Začetnik teme Začetnik teme Početnik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

Početnik

Gost
Posedujem Norton 2003 sa važnošću od 1 godine ali mi se u poslednje vreme isključuje opcija auto zaštite i prijavljuje neku grešku, a na Simantekovom sajtu ne mogu naći rešenje za isti.
Sta raditi :?

Dugoooooooooo sam koristio isti ali nisam imao problem sem jednom na jednom racunaru koji je imao iste simptome ali sam otkrio da ga je virus srokao pa se desavale te stvari.. Kod sebe nisam imao problema sa Nortonom nikada (2003) i tako da si izgleda previdio da ubijes nekog virusa kada ti je ovaj to trazio pa ga je virus naravno napao. To se desilo na jednom racunaru.. Nije hteo UPADTE niti jos stosta pa ga ubi. Ali sam se snasao i reinstalirao.. PRvo sam naravno preskenirao sa CD-on prilikom podizanja sistema.. Ne znam da li znas kako se to izvodi.. Pazi Norton 2003 ne moze da se instalira ako je komp zarazen.. Te stoga podesi i Setapu racunara da ti je prvi CD pri ocitanju pa ubaci Nortonov disk pa preskeniraj. Onda ces znati sta je.. Moze biti jos nekih stvari vjerujem koje nisam naveo ali eto probaj tako pa javis ta si uradio.. Poz.

GZ:
Dugoooooooooo sam koristio isti ali nisam imao problem sem jednom na jednom racunaru koji je imao iste simptome ali sam otkrio da ga je virus srokao pa se desavale te stvari.. Kod sebe nisam imao problema sa Nortonom nikada (2003) i tako da si izgleda previdio da ubijes nekog virusa kada ti je ovaj to trazio pa ga je virus naravno napao. To se desilo na jednom racunaru.. Nije hteo UPADTE niti jos stosta pa ga ubi. Ali sam se snasao i reinstalirao.. PRvo sam naravno preskenirao sa CD-on prilikom podizanja sistema.. Ne znam da li znas kako se to izvodi.. Pazi Norton 2003 ne moze da se instalira ako je komp zarazen.. Te stoga podesi i Setapu racunara da ti je prvi CD pri ocitanju pa ubaci Nortonov disk pa preskeniraj. Onda ces znati sta je.. Moze biti jos nekih stvari vjerujem koje nisam naveo ali eto probaj tako pa javis ta si uradio.. Poz.
Deinstalirao sam Norton pa sam ga ponovo instalirao i u reduje, licenca nije istekla.

Norton AV 2003 pretpostavljam.
Savetujem ti da ga deinstaliraš zauvek i kompjuter zaštitiš kvalitetnim parčetom software-a, npr. Kaspersky Antivirus Personal 5, imam ga već neko vreme (pre toga je bio AVP, KAV 4, pa 4.5,...) i radi savršeno, upošte mi ne usporava mašinu, a iz iskustva znam da Norton to radi do besvesti. Osim toga procenat uspešno detektovanih virusa kod Kasperskog je mnogo veći. Ako baš voliš Nortona nađi negde Symantec Antivirus Corporate Edition (mislim da je izašla verzija 9), on je mnogo bolji od Norton AV 2003, a ista kuća ih pravi.

Nadam se da sam bio od pomoći.

Ćaos.

Back