north...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
znamo da bi ove sa juga rado otišle gore i ovako na slepo trbuhom za kruhom, a kamo li zarad muškarca...
a da li bi vi drage dame otišle u južne delove zemlje i napustile blagodeti bogatijeg i uređenijeg severa zarad muškarca sa juga...?

da, ovde na jugu su vrlo skloni maltretiranju žena i nasiljem nad njima, jel...

pa valjda se to prvo ne provali, u cemu je pitanje onda je li
je l izvoze zhene na kosovo, shta
a sto zene onda ne mogu da odu :think: zato sto im je super

- - - - - - - - - -

gornja mahala
donju jahala
:(

pa dobro ponesem svoje pare i onda ih spiskamo dole i sta onda, onda je on besan i krene da me bije :confused:
i sta onda

ne radi se tu o propadanju, nego o odratanju u pogrešnim ubeđenjima, pogrešnim vaspitanjem itd...

mislis kao ugovoreni brak, onako nismo se zavoleli nego vise kao da radimo zajedno
pa ne znam mislim da je svejedno i da si gore, samo kao jug opasniji pa je frka ok :I:I

- - - - - - - - - -

pa tesko je mislim ako treba da budem zena kao iz starih vremena znaci treba nekako da ga slusham i da budem super, e sad kako cu to uspeti :I
aha zato sto nema zezanja jer je jug pa je opasno, odmah tu ovi prete nema neke zone, to je sto je

pa lose bih mislim prosla verovatno jedino ako je manje zlo

ma gluplja sam od tih shala

- - - - - - - - - -

ma ako si bre
ne mogu da ukapiram

je l bi taj juzhnjak smeo severnu rospiju ona bi ga obuzdala :>>>

Poslednja izmena:
znamo da bi ove sa juga rado otišle gore i ovako na slepo trbuhom za kruhom, a kamo li zarad muškarca...
a da li bi vi drage dame otišle u južne delove zemlje i napustile blagodeti bogatijeg i uređenijeg severa zarad muškarca sa juga...?

Nisam o tome nikad razmisljala, vidis,hm... sve zavisi, ali volim juzne krajeve, mediteran i to...
....
"ja sam tvoj momak sa juga
i ne znam sta je to tuga,
evo me s dalekih pruga
evo me cvijete mooooooj.........

...............................

"ljubav jaca od vina prati nas ko sudbina........"...................:whistling:

:)

Nisam o tome nikad razmisljala, vidis,hm... sve zavisi, ali volim juzne krajeve, mediteran i to...
....
"ja sam tvoj momak sa juga
i ne znam sta je to tuga,
evo me s dalekih pruga
evo me cvijete mooooooj.........

...............................

"ljubav jaca od vina prati nas ko sudbina........"...................:whistling:

:)

on pita za zemljane zemunice i izbe, i polja paprike
a ti sanjas hladovinu loze, vino i masline
:(

Nemo da se pitas!
Kako je jedna strankinja dosla na jug u svojstvu supruge dr. Miodraga Stojkovica?
Sve je to lepo, on je priznati naucnik, verovatno imaju i novac, imaju ugled, ali ....zaebi ti to. Nije lako svetla velegrada zameniti za Leskovac (izvinite, juznjaci, ja nemam predrasude, ali tako je. Uostalom i od juga ima juznije)
Ako je puno srce, onda je svejedno gde si. Najnesrecnija sam bila kada sam zivela u jednoj evropskoj prestonici za kojom mnogi uzdisu.

Back