- Poruka
- 29.307
Kažem ti ja.O cemu znas? Kako izd.rkati u rupu na tarabi bez upotrebe ruku? Vau, zadivljujuce! Mashallah
Niikoooo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažem ti ja.O cemu znas? Kako izd.rkati u rupu na tarabi bez upotrebe ruku? Vau, zadivljujuce! Mashallah
To na Tinderu ako svajpuješ ka gore to je SuperlikePoludeli ratni veteran zna mnogo toga o svemu i svačemu ali ne zna šta je super match kako god
To ne menja da se niko neće zaljubiti u tebe
Drz se tarabe i sve ce bit okKažem ti ja.
Niikoooo...![]()
Ne znam tamo nikad nisam bio i ne znam šta je svapovanje i kako nastaje super lajk.To na Tinderu ako svajpuješ ka gore to je Superlike
Verujem ti, izgledaš kao Kijanu Rivs u filmu Matrix 6 (2035)Ne znam tamo nikad nisam bio i ne znam šta je svapovanje i kako nastaje super lajk.
Majke mi.
...Verujem ti, izgledaš kao Kijanu Rivs u filmu Matrix 6 (2035)
Da se zaljubim, pa da pokvarim praznike.Dobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
Da li bi voleli da se zaljubite tokom Nove Godine i zasto?
Ma moze brate novogodisnji prc uz neki vatromet, dovoljno je.Da se zaljubim, pa da pokvarim praznike.
Osim ako nije sa osobom koju volim..Ne.
Ne verujem u zaljubljivanje.
Ide štrumf i pevaZatrudnela i sad veliki strumpf sazvao sve iz sela i krece:
Dobro strumpfovi, moramo sada da utvrdimo ko je.
Micko, jesi li ti?
Nnmn nisam veliki s strumpfe?
Spavalice, jesi li ti?
Waawww ne ja, ja sam spavao.
Mrgude, sta je s tobom?
Mrzim kondome.
Vala, tačno tako.Kad odlučim da je vreme da se zaljubim ja se i zaljubim
..problem je što sam neodlučna, te oću te neću i na kraju ispadne da neću..prosto me mrzi...![]()