- Poruka
- 70.073
Dobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
Da li bi voleli da se zaljubite tokom Nove Godine i zasto?
Dakle:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad se nisam zaljubljivala u doba slavlja i alkoholaDobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
A sto?Nikad se nisam zaljubljivala u doba slavlja i alkohola
A sto?Ne.
Ne verujem u zaljubljivanje.
Iskustvo me naučilo.A sto?
A sto?
Pa pricaj hebemu misa otvori se. Svi smo mi prosli slomljenog srca. Evo ja se secam jednom se zaljubio u srednjoj i nikako da joj pridjem i jednom za maturu joj pridjem i sve super, svi okolo u fazonu ooOooOoo kad ona kaze: hvawa awi ja imam decka. Znas kako sam se osecao brat?Iskustvo me naučilo.
Uf seksi.Jok al bih voleo neka sexy deda mrazica da padne na kitu kroz odzak i posle snoske ode na sankama
Plot twist uopšte nema dečkkah nego je htela da te se rešiPa pricaj hebemu misa otvori se. Svi smo mi prosli slomljenog srca. Evo ja se secam jednom se zaljubio u srednjoj i nikako da joj pridjem i jednom za maturu joj pridjem i sve super, svi okolo u fazonu ooOooOoo kad ona kaze: hvawa awi ja imam decka. Znas kako sam se osecao brat?
Uf seksi.
Ajde? Ma nije valjda, ja svih ovih godina mislio...Plot twist uopšte nema dečkkah nego je htela da te se reši
Znam.Pa pricaj hebemu misa otvori se. Svi smo mi prosli slomljenog srca. Evo ja se secam jednom se zaljubio u srednjoj i nikako da joj pridjem i jednom za maturu joj pridjem i sve super, svi okolo u fazonu ooOooOoo kad ona kaze: hvawa awi ja imam decka. Znas kako sam se osecao brat?
Uf seksi.
Ja uvek kazem: Tako odemo ja, moja devojka i njen decko.Znam.
Sve moje ljubavi su imale svoje ljubavi.
Ma daj mila sto ti glupo? Pa ti si jedno milo nasmejano bice, ti kad i popijes to ne moze biti lose. Ok osim ako imas diznu pa volis bas da se uroljas.Pa glupo mi
daleko biloDobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
Mrzim praznike .Dobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
Zatrudnela strumpfeta i sad veliki strumpf sazvao sve iz sela i krece:Mrzim praznike .
Mrzim praznike.Mrgude, sta je s tobom?
*Mrzim štrumf gumicuZatrudnela strumpfeta i sad veliki strumpf sazvao sve iz sela i krece:
Dobro strumpfovi, moramo sada da utvrdimo ko je.
Micko, jesi li ti?
Nnmn nisam veliki s strumpfe?
Spavalice, jesi li ti?
Waawww ne ja, ja sam spavao.
Mrgude, sta je s tobom?
Mrzim kondome.
Kako to tokom NG?Dobro ajde. Evo pokusacu temu po vasem ukusu, mada mi tesko ide hehehe
Dakle:
Ne sekiraj se ni nećeš deluješ mi tako.Mislim neće se niko zaljubiti u tebe.daleko bilo
Nikad se nisam zaljubljivala u doba slavlja i alkohola
Mhm, docim je poludjeli ratni veteran super matchMislim neće se niko zaljubiti u tebe.
Poludeli ratni veteran zna mnogo toga o svemu i svačemu ali ne zna šta je super match kako godMhm, docim je poludjeli ratni veteran super match
O cemu znas? Kako izd.rkati u rupu na tarabi bez upotrebe ruku? Vau, zadivljujuce! MashallahPoludeli ratni veteran zna mnogo toga o svemu i svačemu ali ne zna šta je super match kako god
To ne menja da se niko neće zaljubiti u tebe