nonsalantnost

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
Mužu sam podmetnula lažnu sajber ljubavnicu

Novosađanka L. A. (identitet poznat redakciji) razvodi se od supruga jer nije prošao njen bračni test - ona se nakon što je otvorila lažan nalog na Fejsbuku i sprijateljila se s mužem glumeći da je neka druga žena uverila da je on spreman da je prevari. Odmah je zatražila razvod.

http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/287679/Muzu-sam-podmetnula-laznu-sajber-ljubavnicu

kako ste toliko nonsalantni da vas cak ni ne interesuje prikriti neverstva, pa i ona u pokusaju- a posle kukate :lol:

Prokleti internet; nekada su lepo podmetale zaboravljene drugarice po kafanama, pa i ako te navata u prevari, bar stigneš da umočiš, a ne ovako, lažni profili i tri meseca kuckanja u prazno.

Inače, ko se jošte muva preko neta bez gledanja, tako da priča iako realna i sećam se sličnih sa likovima koje znam odavno ne pije vodu. Znajući par škrabala koje su sebe proglasili novinarima gotovo sam siguran da su ovu potpuno izmislili. Ali da se pretvaram da verujem, rekao bih da u ovakvim situacijama svi nose krivicu, mslm, koji je vrag ušao u ljude da kad vide da im je partner prolupao samo traže opravdanje da ga otkače, ne prezajući ni za čim. Ako već nisi sposoban/spreman da pomogneš, ili ne želiš da sagledaš svoj doprinos tome što ga je zadesilo, što se lepo samo ne pokupite i odete, neće vam pasti kruna s glave. Važi za oba pola i sve starosne kategorije.

Al cekaj kao bio spreman da je prevari..ipak je nije prevario..sta jel ce sad i razvod padne ako je u najavi..pokusaju..flertu..ok jeste net sranje i svako ko je na njemu u svakom trenutku moze dobiti poruku od nekog obozavaoca..i ok nek je svaki 50i iole duhovit ili privlacan..nema tu sad da neko treba biti imun..pojavi se neko namazan i nije svako pametan da provali ko je iskren..mozda i ne cvetaju ruze u braku pa sta..trebala je da se potrudi vise ocigledno i poradi na braku a ne ovo sto je uradila..siguran sam da joj nije lakse

Puxa vida! Nesudjeni muzic ocito nije bio ljubitelj Clauda Chabrola, inace bi svasta ispalo. Mozda je Agrippa bio u pravu kad je prije vise od 500 godina pisao da pogled moze poput vatre proci od oka do srca i da izmjena pogleda predstavlja vrstu "duhovnog" spolnog odnosa. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kada žena otvara lažni FB profil da bi proverila muža, tu onda očigledno već nešto nije kako treba. Pa ili bi on zagrizao mamac (kao što jeste), što bi bio kraj... ili bi ispao čist; u kom slučaju bih ja, da sam na njegovom mestu, nogirao nju... eto ti pa sad testiraj i podmeći nekom drugom, paranoid bitch.

A uopšteno, ako se upuštaš u prevaru računaj da si jednom nogom već u raskidu. Pa ako te to ne tangira toliko - samo napred, može i nonšalantno. A ako te tangira - uzdrži se od prevare.

Jebbo vas (ih) internet više.. Nije mi jasno baš, a čuo sam već sada za poveći broj slučajeva da se neko dvoje nađu i preko msn-a ili kako već praktikuju virtualni seks.. u čemu je satisfakcija.. I to isto ljudi u vezama pojebbu nešto sa strane pa naprave sebi srannje.. Ljudi su glupi :neutral:

Back