Nole, Nole, Nole!:kiss:

nole car:worth:
a najdivnije od svega je sto je i pored svoje velicine toliko jednostavan i obican.
prosle godine,na cvetnom trgu,nole ladno isao medju ljude bez obezbedjenja.kad smo ga zamolili za slikanje,rekao je `kako da ne`
Slika103-1.gif

je l mozete vi da verujete da u francuskim novinama clanci o noletu obicno pocinju ovako
"doslo je vreme da se srbija prikaze i u nekom drugom svetlu i da se o njoj pise u drugom konktekstu..."
pa majku mu ko pise u tom drugom konktekstu nego oni sami?
onda na kraju zakljuce kako nole jeste talentovan ali mnogo alav jer pored restorana je otvorio i skolu tenisa,eto zinulo mu doope za pare itd itd
tako su pisali i za mariju posle eurosonga,i ama svaki put kad se spomene srbija mozete biti uvereni da se rat i slobodan milosevic spomenuo bar u jednoj recenici
:roll:
mamicu im,samo da znate da nisam jednom zvala televizije i razne marketinske firme,da trazim izvinjenje (jednom su posle mog poziva iznenada povukli reklamu za ford gde se neki bosanac blamirao i zamenili je drugom,stariji forumasi se secaju te avanture-e sad da l ima veze s mojim pozivom ili ne ne znam,al ova iz forda mi se izvinila i to)

a znate kad je moja mala sestra (ima 3 godine) gledala neki meč sa tetkama i sestrama, igrao nole, i sad navijaju svi, deru se, ona sa nama i u jednom trenutku počnu sestre da se deremo "nole, mi te volimo" a ona sva zbunjena, onako tužnim glasom kaže "ali ja volim moga tatu" : )))

Back