Nokti

Sta mislite kako to ljudi umiru od pritiska vode na velikim dubinama? Nesto razmisljam kad veoma jaki djelovi metala bukvalno pucaju, sta li se desava sa njeznim ljudskim tijelom...vjerovatno eksplodira.

Ladno se razmislja o tome da li neko ima ili nema vazduha a taj neko je eksplodirao.

Sta mislite kako to ljudi umiru od pritiska vode na velikim dubinama? Nesto razmisljam kad veoma jaki djelovi metala bukvalno pucaju, sta li se desava sa njeznim ljudskim tijelom...vjerovatno eksplodira.

Ladno se razmislja o tome da li neko ima ili nema vazduha a taj neko je eksplodirao.

implodiraju pluća i bubna opna, od toga se umire. sa kostima recimo ne bude ništa, tako da tehnički bi mogli da nađu njihove skelete, ali to sve da su bili na toj dubini van kapsule, što je naravno nemoguće. ovako su verovatno spaljeni u milisekundi pošto je kapsula pri imploziji bila zagrejana do temperature hiljadu sunaca

dobro, jednog sunca

Ovaj..jel volite da gnjurite dublje s perajima, pa uradite dekompresiju i onda odjednom skroz nova dumenzija?
,kad bi isla s nekim ko takodje radi nokte pa vam to bude ukljuceno u dnevnu rutinu.vrv bi vam bilo lepo.

implodiraju pluća i bubna opna, od toga se umire. sa kostima recimo ne bude ništa, tako da tehnički bi mogli da nađu njihove skelete, ali to sve da su bili na toj dubini van kapsule, što je naravno nemoguće. ovako su verovatno spaljeni u milisekundi pošto je kapsula pri imploziji bila zagrejana do temperature hiljadu sunaca

dobro, jednog sunca
Ako su od te temperature pretvoreni u sitni pepeo onda ni od kostiju nije nista ostalo.

Ako je implozija izazvala tako veliku temperaturu, ta velika temperatura je morala izazvati eksploziju.

Kapsula went nuclear.

Mene valungzi rasformiraju na pomisao da nadjem takvu povezanost s nekim da odemo i zajedno nam lakiraju nokte, dok mi razgovaramo o svemu. Mislim da bi mi izgorelo lice koliko bi mi se videlo da sam zaljubljen.
Giguli giguli.

Spremih neki lavor vruce vode i nasuh sode bikarbone kao i soli. Tu sam planirao da potopim stopala za foot spa at home ali se zaebah pa nasuh previse vrucu vodu.

Sad cekam da se ohladi kako bi bilo bezbjedno za staviti stopala i proci bez opekotina ali voda nikako da se malo ohladi...da ne treba, ohladila bi se za sekund.

Back