gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislim o powerliftingu?
Sta mislite kako to ljudi umiru od pritiska vode na velikim dubinama? Nesto razmisljam kad veoma jaki djelovi metala bukvalno pucaju, sta li se desava sa njeznim ljudskim tijelom...vjerovatno eksplodira.
Ladno se razmislja o tome da li neko ima ili nema vazduha a taj neko je eksplodirao.
Ako su od te temperature pretvoreni u sitni pepeo onda ni od kostiju nije nista ostalo.implodiraju pluća i bubna opna, od toga se umire. sa kostima recimo ne bude ništa, tako da tehnički bi mogli da nađu njihove skelete, ali to sve da su bili na toj dubini van kapsule, što je naravno nemoguće. ovako su verovatno spaljeni u milisekundi pošto je kapsula pri imploziji bila zagrejana do temperature hiljadu sunaca
dobro, jednog sunca
Ako su od te temperature pretvoreni u sitni pepeo onda ni od kostiju nije nista ostalo.
Ako je implozija izazvala tako veliku temperaturu, ta velika temperatura je morala izazvati eksploziju.
Kapsula went nuclear.
Papagaj nauci jos neku rec a ti neneoženjen
Papagaj nauci jos neku rec
Mene valungzi rasformiraju na pomisao da nadjem takvu povezanost s nekim da odemo i zajedno nam lakiraju nokte, dok mi razgovaramo o svemu. Mislim da bi mi izgorelo lice koliko bi mi se videlo da sam zaljubljen.
Giguli giguli.
Ma to je moja neka licna terminologija. Kad mislim na nekontrolisane talase osecanja i miline koji su intenzivni pa kao da ti je vruce, pa ih, pa se ladis rukom jer nemas lepezu, a onda ti zenska da lepezu.baš tako. samo što ja nemam valunge još uvek jer još uvek menstruiram.
Ma to je moja neka licna terminologija. Kad mislim na nekontrolisane talase osecanja i miline koji su intenzivni pa kao da ti je vruce, pa ih, pa se ladis rukom jer nemas lepezu, a onda ti zenska da lepezu.
Mnogo je zdravije da razmisljas o tome.e znaš šta. zabole me kkuurac
Pomogla bi sad na ovu vlagu. Stegli oblaci jbteimam lepezu, neki promo materijal Porto Montenegro
Pomogla bi sad na ovu vlagu. Stegli oblaci jbte
Ma napolju sam, never mind.uključi klimu na 'dry'
ma daaaajMene valungzi rasformiraju na pomisao da nadjem takvu povezanost s nekim da odemo i zajedno nam lakiraju nokte, dok mi razgovaramo o svemu. Mislim da bi mi izgorelo lice koliko bi mi se videlo da sam zaljubljen.
Giguli giguli.
P sto da ne.ma daaaaj
zamisli poželi da nosiš kikice![]()