Nokti

gledam, gledam... ako neko nema 10-15 minuta da sredi nokte, kakav li je onda u sređivanju onih stvari "koje se ne vide" ... volim, počevši od ramena, snažne, ćosave mišice, i ruke en general, nežuljevite, negovane šake i uredne nokte...
a ja nemam predugačke nokte, pustim ih da porastu oko 2- 3mm .. a lakiram uglavnom u bež-rozikasto ili bordo :)

Barem za NG :)

Ne, stvarno. Kad dva-tri puta osetim neku devojku da neprijatno mirise, uglavnom na znoj, zgrozim se te osobe odmah.

Ajde jednom, dva puta, desi se tako, recimo ceo dan na fakultetu ili sta ti ja znam, pa se oznoji do kraja dana. Ali, svaki dan, to je vec preterano :)

Barem za NG :)

Ne, stvarno. Kad dva-tri puta osetim neku devojku da neprijatno mirise, uglavnom na znoj, zgrozim se te osobe odmah.

Ajde jednom, dva puta, desi se tako, recimo ceo dan na fakultetu ili sta ti ja znam, pa se oznoji do kraja dana. Ali, svaki dan, to je vec preterano :)

ja volim da mirisem na kremice, da se mackam :zaljubljena:
higijena je pola zdravlja :aha:
svako zensko koje drzi do sebe, nece to dozvoliti

Opste je poznato da nokti sluze kao sredstvo stimulacije razlicitih delova muskog tela (moze i zenskog, zavisi kako je ko opredeljen :mrgreen: ) :manikir:
E sada mene zanima...muskarci...da li vi primecujete nokte svoje devojke..koje su boje, duzine...?
Imaju li lepe ruke i nokti neko stimulativno-seksualnu ulogu po vama?

primećujem...i svaki put se pitam kako nju a i ostale žene ne mrzi da satima sede kod pedikira, ili to rade same...znaš one zvezdice, kojekakve šarice po noktima...

ja volim da mirisem na kremice, da se mackam :zaljubljena:
higijena je pola zdravlja :aha:
svako zensko koje drzi do sebe, nece to dozvoliti

Pa, i musko. Posto sam na fakultetu okruzen mnogim ljudima, svasta covek moze tamo videti, a nazalost i osetiti. Ja se kupam dnevno. Cim ustanem :) nema veze ako je -20 napolju, moram se okupati, pa krenuti dalje, uglavnom na faks :)

Pa, i musko. Posto sam na fakultetu okruzen mnogim ljudima, svasta covek moze tamo videti, a nazalost i osetiti. Ja se kupam dnevno. Cim ustanem :) nema veze ako je -20 napolju, moram se okupati, pa krenuti dalje, uglavnom na faks :)

o mom faksu i kakva je atmosfera tamo...necu da komentarisem
tamo tima sto mire...to ne smeta ...fuj
to je stvar kulture i licne higijene

Opste je poznato da nokti sluze kao sredstvo stimulacije razlicitih delova muskog tela (moze i zenskog, zavisi kako je ko opredeljen :mrgreen: ) :manikir:
E sada mene zanima...muskarci...da li vi primecujete nokte svoje devojke..koje su boje, duzine...?

Primecuje.

Visestruko su korisni...

Pa sad, svakako je stimulativno kada ti zabije kandze do granice krvarenja.

...volim lepe rukice i nogice ,uredne i sredzene i da volim kad me nokti grebu i zarivaju se u moja ledza prilikom keksa .................:zskace:

uvek nalakirani, nikako predugacki jer sam ja ipak majka i domacica....obozavam da menjam lakove: crveni, ciklama, bordo, crni, tamno braon a leti kad pocrnim: svetlo crveni, drecavo roza, nekad french.....ma igram se sa bojama.....

a muskarac mora biti uredan, nema tu sta da se kaze.....

Poslednja izmena:
od muzicke skole gajim kratke nokte,a kako moram da perem sudje rucno uglavnom su premazani zastitnim lakom.seksi jeahhh :zper:

predugi zenski nokti ili kandze su mi odvratni,nekako mi vulgarno to. i muski....al ako ima dug pozuteli nokat kopac na malom prstu,sve mu je oprosteno!!! :zaljubljena:

ova tema je vec bila al ne secam se da li je bilo odgovora - a kako ljudi sa dugim noktima brisu dupe?
ahahahhahahah..dobijes bonu cim budu dali dusmaniz:lol:

Back