noga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
jel ti se desilo nekad da si ono skrstio nogu, il obe noge na stolicu, pa si se uneo u kucanje, čitanje, štagod...a noga ti utrnela...al skroz utrnula...ono...ne osećaš je...i odjednom ti zazvoni zvono na ulaznim vratima, il te pozvo šef (za vas koji kucate sposla), pa si moro-la odma da ustaneš, ono...hitnost velika, trčećim korakom...al si odmah potom ustanovio-la da nemožeš jer su ti se noge ocekle, ne osećaš ih...treba da prođe vremena da se rastrni, da profunkcionira...znaš već...?
meni jeste...zajebana situacija...
hvala...

jel ti se desilo nekad da si no skrstio nogu, il noge na stolice, pa si se uneo u kucanje...a noga ti utrnela...i odjednom ti zazvoni zvono na ulaznim vratima, il te pozvo šef (za vas koji kucate sposla), pa si moro odma da ustaneš, ono...hitnost velika...al si odmah potom ustanovio-la da nemožeš jer sui ti se noge ocekle, ne osećaš ih...treba da prođe vremena da se rastrni, da profunkcionira...?
hvala...

El se pitanje odnosi i nas invalide?:rumenko:

meni su noge skoro stalno na stolu, ne ulazi nam niko u kancelariju, sef je bio jedno 2 puta u zadnjih par godina. niko nece da ulazi tamo gdje ljudi nesto znaju i rade. strah pravi cuda, evo pogledajte samo ovog nesretnog portira ;)

Ja uvek tako sedim ( za računarom, za stolom, dok gledam tv... uvek ). I u trudnoći, sa stomakom do zuba, sam tako sedela :) I redovno mi utrnu noge :)
Ustvari, nekad sednem kao na pod, da su mi stopala u istoj ravni sa goozom, tj. na podu ( ako sedim na podu, odnosno na stolici, ako sedim na stolici ), a nekad ( češće ) sedim tzv. "turski sed". I upravo tako sedim i osećam u levoj nozi da kreću trnci :)
Kad utrnu skroz, znači baš onda kada ne budem mogla da ustanem, zaplakaće mi bebac... 100%, uvek je tako :)

jel ti se desilo nekad da si ono skrstio nogu, il obe noge na stolicu, pa si se uneo u kucanje, čitanje, štagod...a noga ti utrnela...al skroz utrnula...ono...ne osećaš je...i odjednom ti zazvoni zvono na ulaznim vratima, il te pozvo šef (za vas koji kucate sposla), pa si moro-la odma da ustaneš, ono...hitnost velika, trčećim korakom...al si odmah potom ustanovio-la da nemožeš jer su ti se noge ocekle, ne osećaš ih...treba da prođe vremena da se rastrni, da profunkcionira...znaš već...?
hvala...
ја мислиласад ће да следи питање да ли сте добили тањир супе и ногу у дупе, кад оно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back