nocno budjenje - pomoc!

Moja ćerka sanjala sinoć da joj je mačka pojela nogu. Sobu ne verujem da će dobiti u skorije vreme, al krevet bi trebalo.
U principu, nastavi da spava, bez problema. Gadno je bilo, davnih dana, kad je kraj spavanja bio u 4 ujutro. Šou!

kolika ti e cerkica? To su vec ozbiljni snovi... ja sam jednom kao jako mala prskala gustera pa sam ih sanjala celu noc kako me jure... da nije mala nesto radila maci...?

da, znam i ja da sve to brzo prodje, i tako mi je nekad zao zbog toga.
najnovije je da otkad je pocelo ovo lepo vreme, poslednje 2 nedelje, on ustaje izmedju pola 6 i 6. a ranije je do 7-pola 8 spavao. naravno, posto ne moze da izdrzi dan zato sto ustaje u cik zore, dva puta dnevno spava:))

slican problem je imala moja drugarica sa njenom cerkicom...slabo je spavala nocu i rano ustajala...na kraju se ispostavilo da se naspava preko dana, isto dva puta, stim sto je ova popodnevna dremka bila prilicno kasno(16,17 pa i 18h). od kako su prebacili da spava jednom dnevno nema vise problema:whistling:, vise se ne budi nocu a i kasnije ustaje...:super:

Moja beba se budi oko 4, popije mleko i sledeci put se probudi oko 10. Mamina spavalica. Zato danju oka ne sklopi. Od kad su pocele ove vrucine, zaspi mnogo kasnije nego obicno, ali i duze ujutru spava. Imam srece, zene, sta da vam kazem, dete je spavalica na mamu!

Moja beba se budi oko 4, popije mleko i sledeci put se probudi oko 10. Mamina spavalica. Zato danju oka ne sklopi. Od kad su pocele ove vrucine, zaspi mnogo kasnije nego obicno, ali i duze ujutru spava. Imam srece, zene, sta da vam kazem, dete je spavalica na mamu!

nije to lose sto je spavalica tako i moji nesto ali ja nikad nelegnem pre dva jer nocu uglavnom peglam i sredjujem kucu *tad imam najvise mira* pa mi i to ustajanje po flasicu jako tesko pada oko 5-6 ujutru al ajd sta je tuje.... a sto se tice kasnijeg spavanja to je nekako pod normalno kad pocnu vrucine... ovde kod nas u kraju svi izlaze posle 6h tako da su sve staze i igralista/parkici puni do jedno 10h uvece pa se mi tako tek u to vreme vracamo kuci ,kupanjac,flajka/mekica i pavanjac.....:super:

Back