Ноћна стража

Bas me zanima kako se odigrava ta promena coveka u vuka..... recimo prepakivanje kostiju, produzenje ili skracivanje istih, menjanje njihovog oblika, ....normalno - to moraju da prate i odgovarajuce promene misica, njihovog rasporeda oko kostiju, ali i nacina na koji mozak prima i salje signale o njihovom koriscenju.
Prijatelju, iz istog razloga kao i kenjanje o evoluciji i ovo je nemoguca prica.
Kao sto rekoh, moguce su neke himere, kao sto se i danas prcka po genetici, ali da se izgled menja po zelji......

Да ли се неко од вас можда сећа приче о вукодлаку који је препливао Дунав из Вуковара за Србију? Или сведоћење двоје људи који су видели вукодлака и дали идентичан опис? Да ли је то само људски страх или нешто више?

Да ли се неко од вас можда сећа приче о вукодлаку који је препливао Дунав из Вуковара за Србију? Или сведоћење двоје људи који су видели вукодлака и дали идентичан опис? Да ли је то само људски страх или нешто више?

To su izmisljeni tekstovi za popunjavanje strana nekadasnje "Zone sumraka".

ja ne znam..ko je pisao o tome

Прочитао сам недавно трилогију Сергеја Лукјањенка "Ноћна Стража", па ме сада интересује ваше мишљење о томе да ли међу људима постоје и друге врсте које се крију. Не мислим на ванземаљску интелигенцију, већ на чаробњаке, вештице, вампире, вукодлаке, виле итд.
Има број извесних докумената који потврђују појаву вампиризма на овим просторима. Већина у источним и јужним деловима Србије такође верује у постојање магије и натприродних бића, шта ви мислите о томе? Да ли ми сами у себи поседујемо неке моћи којих нисмо ни свесни?

Рече да си прочитао триологију. Ако су ти се књиге допале, Лукјањенко је написао и 4. и 5. део.

Прочитао сам недавно трилогију Сергеја Лукјањенка "Ноћна Стража", па ме сада интересује ваше мишљење о томе да ли међу људима постоје и друге врсте које се крију. Не мислим на ванземаљску интелигенцију, већ на чаробњаке, вештице, вампире, вукодлаке, виле итд.
Има број извесних докумената који потврђују појаву вампиризма на овим просторима. Већина у источним и јужним деловима Србије такође верује у постојање магије и натприродних бића, шта ви мислите о томе? Да ли ми сами у себи поседујемо неке моћи којих нисмо ни свесни?

Odlična knjiga. I film je dobar.

Back