Noćima provaljivao u luksuzni auto engleskog istoričara - da bi gledao Netfliksove serije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
394.100
Engleski istoričar, TV voditelj i novinar Den Džons otkrio je da je njegov električni auto Tesla postao "hotel sa četiri zvezdice" za tehnički potkovanog uljeza, koji je provaljivao u njega dok je bio parkiran preko noći i gledao Netfliksove emisije na ugrađenoj televiziji.

Ujutro 7. januara, Džons je pronašao, osim kačketa, praznu kesu za novčiće pored suvozačevog sedišta i pribor za drogu na prilazu. Na zadnjem sedištu, krevet za porodičnog psa bio je umotan u jastuk, sva četiri svetla su bila upaljena, a sedište suvozača zabačeno.

Džons je rekao: "Tada sam shvatio. Neko je gledao Netfliks svake noći u mom autu. I zašto da ne? To je kao hotel sa četiri zvezdice. Ima udobna sedišta".

I dalje ostaje misterija, prema rečima TV istoričara, kako je tačno uljez uspeo da zaobiđe bezbednosna podešavanja Tesla modela 3, koji kontroliše Džonsov telefon, i kako je hakovao porodični Netfliks nalog. "Ako imate taj nivo tehničke kompetencije, ne biste živeli na taj način. Počinili bi kripto-prevaru", našalio se istoričar. Džonsov auto je bio parkiran svake noći ispred porodične kuće u Stejns pored Temze u Sariju. Porodični pas, pudlica po imenu Princ, nije uspeo da upozori Džonsa i njegovu porodicu na prisustvo uljeza - iako je istoričar rekao da Princ obično laje kada čuje nepoznate korake napolju.

Drski uljez, međutim, ostavio je nekoliko tragova o svom identitetu koji je Džons pronašao u istoriji gledanja stranica na Netfliksu: "Peaky Blinders", "Suits", "The Crown", "The Office" i "Downton Abbey". Takođe, horor serija "The Conjuring" pogledana je do pola, a uljez je koristio nalog Džonsove ćerke.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=11&nav_id=2086315

Netfliksove serije su opijum za narod :lol:

Tesla automobil je u pitanju a u tekstu novinari uvek naduvaju
iako meni sve ovo ne pije vodu jer , postoji alarm, kontrola automobila sa telefona
zatim mu je hakovan Netfliks nalog ,njegov i njegove cerke i tako dalje
Ova tema mi je bila zanimljiva jer se radi o Netfliksu i ljubitelju neflisofih serija osim ako ovo nije jedan vid reklame za Netfliks :lol:

Back