"Noćima nije spavao, uhvatio ga grip" Brnabić o Vučićevom zdravstvenom stanju: Oslabio mu imuni sistem zbog napora i stresa

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.877
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića je uhvatio grip, oslabio mu je imuni sistem zbog svih napora i stresa, kaže premijerka Ana Brnabić povodom otkazivanja, odnosno pomeranja jučerašnih sastanaka predsednika šefa države.
Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na KiM. Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa - rekla je Brnabić na TV Hepi.

Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.

thumbs_b_c_0e5b5e4a95cbfcea5865dcf2ca03174f.jpg

https://www.blic.rs/vesti/politika/...icevom-zdravstvenom-stanju-oslabio-mu/qfw26by

Poslednja izmena:
"Vladaće on još bar 40-70 godina," lupetale su neke ćuskije ovde.

Kad ono... neopoziva ostavka u najavi još ovog jutra

Чекај прво да у четвртак пренесе корону Урсули Вон Нешто, па да убијемо две муве једним ударцем.

Pa kao, čini/mađija
Коју баца хоџа или?Није ми јасан тај вјерски моменат.Као ни фатва.Вјерски вођа ти пресуди или шта већ.
Знам да је онај писац Рушди био прогањан због "Сатанских стихова" па је бачена фатва на њега.

a ne, on je imun na bolest koje napada siroti plebs
on boluje samo od retkih bolesti danasnjice...tipa grip :malav:
Ovu sitauciju bi Vozd mogao dobro da ispinuje u medijima,kao ima koronu ali posto je on jak kao stena ozdravio je posle tri dana...

Коју баца хоџа или?Није ми јасан тај вјерски моменат.Као ни фатва.Вјерски вођа ти пресуди или шта већ.
Знам да је онај писац Рушди био прогањан због "Сатанских стихова" па је бачена фатва на њега.
Pa, mislim da je sam prorok optuživan od strane nevernika plemena Kurejš da je sahir (mađioničar).

Međutim u stvarnosti sihr je veliki greh i čini mi se da se dešavaju i Pogubljenja tim povodom u islamskim sistemima.

Naime vidovnjaci šuruju sa jinn bićima koja im otkrivaju šta se zbiva.

A fatwa je samo stručno mišljenje o nečemu. Onaj koji ih daje nosi titulu fatvara odnosno Muftije kako se to kaže.

Заказано групно мољење по црквама Србије
Без велике свеће улаз непристојан
Народ прави гужве пред продавницама погребне опреме од јутрос

Две препоручене опције су

sveca-slavska-21.jpg

Са грбом Србије 750 дин

sveca-1.jpg

Обична ѕа мољење за оздрављење 350 дин

Све од наведеног може да се набави онлине на СПЦ сајту.

Сваком вођи је потребна нада свог народа.....А Вожду сада више него икада.

Poslednja izmena:
Pa, mislim da je sam prorok optuživan od strane nevernika plemena Kurejš da je sahir (mađioničar).

Međutim u stvarnosti sihr je veliki greh i čini mi se da se dešavaju i Pogubljenja tim povodom u islamskim sistemima.

Naime vidovnjaci šuruju sa jinn bićima koja im otkrivaju šta se zbiva.

A fatwa je samo stručno mišljenje o nečemu. Onaj koji ih daje nosi titulu fatvara odnosno Muftije kako se to kaže.
Овдје пише фетва.
https://www.dw.com/bs/25-godina-poslije-fetve-salmanu-ruždiju/a-17430477

Back