Noc...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
maliPrinc:
Nesi:
iluzionista:
E, Nesi... Razocarala si me... Znam koliko seksipila ima u tvojim recima... Mogu da zamisli tek te pricice... Ali ne mogu da te krivim... kad su ostali kukavice... :roll: Zato cu se zadovoljiti ovim tvojim opisom "proveravanja". :lol:

Nemoj da se razocaravas, evo obecavam ti da cu vec koliko sutra da ti napisem nesto lepo...:wink:

Pssst...psttt..Daj mu predlog da otvori temu SAVRSENO JUTRO br.2. Opustenija si ujutru 8)

Mislim da je na tu temu sve receno. ;) Ako je neko upamtio, tu je i bio mali, ali znacajan doprinos moj, temi tetke Nesi. ;)

Osim toga, ova tema se zove noc, bas zato sto se bavi uticajem noci na mene i moju licnost... ;) Nocu proradi masta i zelje... Postajem slobodan od svih dnevnih stega... Eto, to je to. ;)

Ta tema je neiscrpna, btw 8)

iluzionista:
Nesi:
iluzionista:
Nesi:
iluzionista:
I doprinosu demokratizaciji i napretku ove nase male, ali lepe zemljice... ;)

Ma neces me navatati na patriotizam...:lol:

Ti si to prva pomenula. ;) Hvatam se samo za tvoje reci. :lol: Znaci Nesi patrioto, nemoj da razocaras svoje obozavatelje. ;) ...i svoju zemlju naravno... :lol:

Evo, ubedio si me, sva sam se raz...(ne golitila, nego)...nezila...koliko volim :P

Tako je Nesi... Predlozicu te za orden casti... Nesi, oslobodiocu nasih malih konzervativnih mozgova... Nesi, ti si nasa (naga) heroina i mi te volimo. ;)

Volim i ja vas :lol:

Jos jedna plavicasta noc polako odleprsa sa lica zemlje... Sasvim neocekivano... Zamenjuje je spokojno jesenje jutro... Polako... Tiho... Bude se cula i otvaraju zardjale oci... Mmm... Oralni sex je dobar budilnik... Gledam u njene oci dok guta moje seme... Svojim osmehom joj govorim: "Hvala ti. Hvala ti na velicanstvenom budjenju..."

Laku noc forume.... Dosta je bilo za danas... Odlazim...

iluzionista:
Jos jedna plavicasta noc polako odleprsa sa lica zemlje... Sasvim neocekivano... Zamenjuje je spokojno jesenje jutro... Polako... Tiho... Bude se cula i otvaraju zardjale oci... Mmm... Oralni sex je dobar budilnik... Gledam u njene oci dok guta moje seme... Svojim osmehom joj govorim: "Hvala ti. Hvala ti na velicanstvenom budjenju..."

Laku noc forume.... Dosta je bilo za danas... Odlazim...

Vidis kako jutro zna da bude savrseno 8)

Nocas zelim da te gledam, da pogledom kliznem niz tvoje lice, da utisnem svoju zelju na tvoje usne, da udjem u tvoj san...
Zelim...da zavucem prste u tvoju kosu, da kaziprstom nacrtam srce na tvojim grudima, da mirisem miris tvoje koze...
Nocas zelim da se opijem tobom...da osetim slatko gorki ukus u ustima, da te probam kao dobro vino. Zelim da udjem u tvoj krvotok, da te ujedem za usnu, pa da se lagano razlivam crvenom bojom po tebi...Zelim da kap po kap otkrivam stazu za stazom, po tvojim skrivenim putevima, da ukradem tvoje tajne, pa da vecno tragas po meni, da postanem tvoj skriveni kut, tvoja jedina tajna, ZELIM...:wink:

Nesi:
Evo, ubedio si me, sva sam se raz...(ne golitila, nego)...nezila...koliko volim :P

Drago mi je da sam uspeo. Tvoja pricica me je dirnula... U srce? Valjda... ;) Znao sam da u tebi lezi talenat za blud, strast i ljubav (pre svega)... Treba uciti od boljih od sebe... :lol: A, ti si bolja... (od mene - mozda ;))

Back