Noc vestica

• Začetnik teme Začetnik teme The V
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne.
Ranije smo u firmi kao pravili zurke svake godine tog tipa sve sa kostimima....busili smo i bundeve ukrasavali poslovni prostor i tako to...
U Mađarskoj?
Ako je bilo u Mađarskoj, videla sam prošlih godina u Oktobru da unapred, nedelju - dve, ukrase sve u znaku šaša, bundeve i strašila.
Verovatno su i sada počeli.

I u Madjarskoj a i tu ali ista firma :mrgreen:
Imam masku i dugu crnu periku iz Noći veštica pre korone.
Krajem oktobra, bila sam u Beču.
Pre podne sam videla maskirane ljude šetaju normalno gradom.
Upečatljiva mi je bila šminka neke žene koja se sablasno našminkala i išla po prodavnicama u tržnom centru.
Niko nije reagovao a i ja sam se pravila kao da je to sasvim normalno, mada mi je bilo čudno :lol:

Taj dan smo putovali vozom do grada gde počinje biciklistika staza ( u vozu smo imali bicikla).
Pre podne je poneki putnik bio pod maskom, ali predveče, kada smo se vračali za Beč, voz je bio prepun maskiranih ljudi koji su iz cele Austrije išli na maskenbal na Prater.

Uveče sam i ja imala diskretnu masku i periku duge crne kose.

Ko zna da li ću ikada više imati priliku da vidim takav događaj.

Ako nađem masku, slikaću je.

Imam masku i dugu crnu periku iz Noći veštica pre korone.
Krajem oktobra, bila sam u Beču.
Pre podne sam videla maskirane ljude šetaju normalno gradom.
Upečatljiva mi je bila šminka neke žene koja se sablasno našminkala i išla po prodavnicama u tržnom centru.
Niko nije reagovao a i ja sam se pravila kao da je to sasvim normalno, mada mi je bilo čudno :lol:

Taj dan smo putovali vozom do grada gde počinje biciklistika staza ( u vozu smo imali bicikla).
Pre podne je poneki putnik bio pod maskom, ali predveče, kada smo se vračali za Beč, voz je bio prepun maskiranih ljudi koji su iz cele Austrije išli na maskenbal na Prater.

Uveče sam i ja imala diskretnu masku i periku duge crne kose.

Ko zna da li ću ikada više imati priliku da vidim takav događaj.

Ako nađem masku, slikaću je.
Obavezno :klap:

Mi smo uglavnom iznajmljivali za taj dan nesto...ali secam se kancelarije su onako bas bas okicene...barem tamo gde sam radila :)
Tako smo obuceni taj dan radili a posle se ponapijali i kako to vec ide :mrgreen:

IMG_20231010_222946.jpg

Evo je moja maska ( suvenir) iz Noći veštica :malav:

Jeste rano, jos 20 dana do praznika, nego, slavi li neko od vas? Pod slavi ne mislim kao neki sada praznik nego ide li na zurku, nosi li kostim, sprema li kakvu hranu od bundeve i kolace sa cimetom?
da, svake godine
obozavam Halloween.
a maraton filmova, scary stories, kostimi i brdo hrane je obavezno svake godine sa prijateljima i nocenje jedni kod drugih
omiljeni praznik🧡

Back