Noc kad su gorele dzamije u Srbiji,17.3.2004

adem_ks:
http://www.un.org/icty/bhs/cases/milosevic/documents/docpros/expert/kos-des-b.htm#7
bas lepo, ako ti nesto cujes'prvi"put, onda je to neko frizirao isl. mozda bi ja to i uradio, ali na moju radost ja ipak nisam kao ti da citam samo ono sto meni odgovara, a ako mi ne odgovara, onda je to drugi frizirao, jer kako ce drugacije biti..., yebi ga istina pomalo boli, ali samo ako je ne zelis prihvatiti

Ето, баш ми је драго да си послао овај сајт - то је само још једна прилика да се уверимо и лично осведочимо ШТА РАДЕ "СТРУЧЊАЦИ" НА КИМ.

Њихов једини задатак је био да комбинацијом стварних и измишљених података ПОКУШАЈУ ДА ОПРАВДАЈУ НАТО БОМБАРДОВАЊЕ, тако да када прочитамо цео тај извештај испада да 18 земаља које су нас бомбардовале 78 дана НИСУ НА КИМ СРУШИЛЕ НИ ОШТЕТИЛЕ НИ ЈЕДНУ ПРАВОСЛАВНУ, КАТОЛИЧКУ И ИСЛАМСКУ БОГОМОЉУ... дакле суштина тог извештаја је безочна лаж.

Такође је уписана више него очигледна лаж о уништеним православним богомољама - које су описане као безначајне(саграђене у последњих 2о година), да ни једна није урушена или оштећена из ваздуха, а да су оне које су спаљене само одмазда за 225 срушених џамија од 607 колико тврде да их има на КиМ. А цео свет је признао бар 150 спаљених и срушених православних храмова а џамије нико и не помиње???

Што се тиче џамија (због напред изнетог сумњам и у те цифре) али ћу се потрудити да се заиста распитам код оних којима лаж није занат. Да има било какве истине у тим цифрама ОДАВНО БИ НАМ СЕ ПОПЕЛИ НА ГЛАВУ, а са друге стране ипак и сам не могу да поверујем да су толико дрски, па ћу проверити.

jomini:
Da. Trebali su Slobi reći: Vidiš Slobo, imamo dokaze/verujemo da si lažirao izbore, skloni se sad.
Ili: Molimo te da se skloniš.

I on bi poslušao.

A ovi moraju na silu, pa to ti je. Da su bar probali lepim... Nego o'ma frka... Prost narod...

Па јесте, управо зато су и спалили доказе, тј. гласачке листиће....а успут и Скупштину!!!

Torrente-BG:
Ma sta smaras covece? Kao ludi smo da jurimo sajtove,clanke i ostale gluposti o tome sto je gomila huligana zapalila 2-3 dzamije. Na KiM je sruseno na desetine pravoslavnih crkava a sad cemo da se sekiramo zbog 2-3 dzamije.

Prvo ,to su JEDINE DZAMIJE U UZOJ SRBIJI!!!

DRUGO SRUSENO JE I MNOGO DZAMIJA NA KOSOVU SA VREME SLOBE,STO SI IMAO PRILIKE DA PROCITAS NA TOPIKU!

adem_ks:
i jos nesto, ti mi pokazujes slike porusene ili zapaljene crkve, ja npr. ne mogu ti to pokazati, osim staru sliku iz 1998. mislim na mitrovacku dzamiju koja je bila pored mosta. a sada ... ima malo trave i poneko parce betona... temeljit posao nema sta.

Хајде,добро, ако не можеш ту једну, али покажи ми, мајке ти слике осталих 606 џамија на КиМ - или ми покажи 224 од 225 срушених џамија како тврдите... па
није ваљда да вам је Алах забранио да фотографишете своје верске и друге
споменике културе ??? :lol: :lol: :lol:

eremita:
Хајде,добро, ако не можеш ту једну, али покажи ми, мајке ти слике осталих 606 џамија на КиМ - или ми покажи 224 од 225 срушених џамија како тврдите... па
није ваљда да вам је Алах забранио да фотографишете своје верске и друге
споменике културе ??? :lol: :lol: :lol:

PROBLEM JE STO NE ZNAMO ALBANSKI,A I NEMA SKORO NI JEDNOG ALBANSKOG SAJTA SA VESTIMA NA SRPSKOM,NITI SRPSKOG SAJTA NA ALBANSKOM!!!

Obersturmfuehrer:
vidim, eno ih svi sede po dusevnim bolnicama i u mukama...
a ko takne dete, siluje dete? taj je ok?
jel to pravilo vazi i za pravoslavnu crkvu i za katolicku, za dzamije i za budisticke hramove?

a zasto gromovi udaraju u crkve?

Постоји огроман број канона насталих кроз векове о томе где се, како и на који начин граде православне богомоље. Онај који из разлога материјалне природе или архитектонског помодарства одустане и прекрши каноне - или обавезно треба да стави громобран, или обавезно треба да очекује да ће га исти рокнути. Тако да...

п.с. Иначе, у вези твојих уобичајених халуцинација ... једва чекам извештај са овога скупа на коме учествује интелектуални и стручни крем из ове области :

НАУЧНИ СКУП О БИОМЕТРИЈСКИМ ИДЕНТИФИКАЦИОНИМ ДОКУМЕНТИМА

У уторак, 20. марта 2007. године, у сали Патријаршије, ул. Краља Петра I, бр. 5, од 9,00 до 13,30 часова, биће одржан научни скуп БИОМЕТРИЈА, ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА, БЕЗБЕДНОСТ И СЛОБОДА

joca111:
A ljudi, ionako je Shopenhauer, cuveni filozof, rekao, parafraziram: "Procitao sam ceo Kuran , od korice do korice, i nisam mogao pronaci niti jednu smislenu, pametnu misao koja me je mogla zainteresovati! "
Malo se salim :) , ali covek je zaista to rekao! A sve sto mogu da kazem je da je bio netaktican u svojoj izjavi, ali reci da je bio glup , za takvog coveka to reci, bilo bi to bas hrabro!!!
koliko je pametan taj shopenhauer, ja neznam, nisam ga nesto citao, ali ajde da vidim mogu li ustanoviti koliko si ti. danas na svetu postoji preko milijardu osoba koji veruju u taj kuran, i ako mislis da su svi oni gluplji od tog shopena, tj. jest da se svi varaju kada u kuranu nalaze "nesto" sto on nije video, onda si ti ....recimo kao i taj shopenhauer

joca111:
A ljudi, ionako je Shopenhauer, cuveni filozof, rekao, parafraziram: "Procitao sam ceo Kuran , od korice do korice, i nisam mogao pronaci niti jednu smislenu, pametnu misao koja me je mogla zainteresovati! "
Malo se salim :) , ali covek je zaista to rekao! A sve sto mogu da kazem je da je bio netaktican u svojoj izjavi, ali reci da je bio glup , za takvog coveka to reci, bilo bi to bas hrabro!!!
Sto da ne, onda nije bilo muslimana u Nemackoj ...

Znas kad bi danas smeo da kaze tako nesto :D

adem_ks:
koliko je pametan taj shopenhauer, ja neznam, nisam ga nesto citao, ali ajde da vidim mogu li ustanoviti koliko si ti. danas na svetu postoji preko milijardu osoba koji veruju u taj kuran, i ako mislis da su svi oni gluplji od tog shopena, tj. jest da se svi varaju kada u kuranu nalaze "nesto" sto on nije video, onda si ti ....recimo kao i taj shopenhauer

ne ne nisi u pravu!

adem_ks:

Ako trebaš verovati u Kuran, onda ne analiziraš smisao napisanog, uzimaš zdravo za gotovo!?
Zatim, Kuran je pisan za prosečnog čoveka, bez 'visoke' filozofije, prema tome, ne čudi me da takav filozof nije našao ništa 'pametno' za njegov pojam!

Back