eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
adem_ks:http://www.un.org/icty/bhs/cases/milosevic/documents/docpros/expert/kos-des-b.htm#7
bas lepo, ako ti nesto cujes'prvi"put, onda je to neko frizirao isl. mozda bi ja to i uradio, ali na moju radost ja ipak nisam kao ti da citam samo ono sto meni odgovara, a ako mi ne odgovara, onda je to drugi frizirao, jer kako ce drugacije biti..., yebi ga istina pomalo boli, ali samo ako je ne zelis prihvatiti
Ето, баш ми је драго да си послао овај сајт - то је само још једна прилика да се уверимо и лично осведочимо ШТА РАДЕ "СТРУЧЊАЦИ" НА КИМ.
Њихов једини задатак је био да комбинацијом стварних и измишљених података ПОКУШАЈУ ДА ОПРАВДАЈУ НАТО БОМБАРДОВАЊЕ, тако да када прочитамо цео тај извештај испада да 18 земаља које су нас бомбардовале 78 дана НИСУ НА КИМ СРУШИЛЕ НИ ОШТЕТИЛЕ НИ ЈЕДНУ ПРАВОСЛАВНУ, КАТОЛИЧКУ И ИСЛАМСКУ БОГОМОЉУ... дакле суштина тог извештаја је безочна лаж.
Такође је уписана више него очигледна лаж о уништеним православним богомољама - које су описане као безначајне(саграђене у последњих 2о година), да ни једна није урушена или оштећена из ваздуха, а да су оне које су спаљене само одмазда за 225 срушених џамија од 607 колико тврде да их има на КиМ. А цео свет је признао бар 150 спаљених и срушених православних храмова а џамије нико и не помиње???
Што се тиче џамија (због напред изнетог сумњам и у те цифре) али ћу се потрудити да се заиста распитам код оних којима лаж није занат. Да има било какве истине у тим цифрама ОДАВНО БИ НАМ СЕ ПОПЕЛИ НА ГЛАВУ, а са друге стране ипак и сам не могу да поверујем да су толико дрски, па ћу проверити.