- Poruka
- 130.875
moram priznati da odavno nisam gledao toliko zanimljiv filozofski horor/sf ciji kraj treba skapirati i moze se tumaciti na vise nacina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih rekao da si zaokružen. Ovo je dobar horor: https://youtu.be/yzR2GY-ew8I?si=n45LWRfhNuls490h
moram priznati da odavno nisam gledao toliko zanimljiv filozofski horor/sf ciji kraj treba skapirati i moze se tumaciti na vise nacina.
Kako ubediti narod da koristi Bing pretraživač umesto Googla...? Hulu doživotno članstvo, ako si uporan...Koliko vidim to je hulu original, što bi reklo samo na njihovom portalu ili negde piratirano![]()
dodje plima, bude rima..,,prcali se miševi u žitu,,
a dobro to je stari klasik.Ja bih rekao da si zaokružen. Ovo je dobar horor:
nije bas..film treba razumeti a ne toliko povrsno gledati.filozofski horor haha.
sve se dešava u mraku jedna osoba je u iracionalnom problemu proganjanja, nisi siguran dal je F dijagnoza
ili zla bića iz donjeg sveta..
za takve filmove postoji izraz
,,prcali se miševi u žitu,,
zasto onda komentarises ako nisi gledala film?nisam gledala film tabe, samo trejler.
možda bih morala da odem u višu instancu postojanja da bih shvatila zašto ova žena luduje po kući
film bez dijaloga sa jednom osobom i nizom zvučnih efekata
teško da mi može držati pažnju i da želim da se udubim da bi razumela poruku
ne mozes shvatiti film na osnovu trejlera.trejler je valjda nešto što te natera da pogledaš film.
e upravo sam napiala da me trejler može naterati jedino da ne izgubim satipo na
prcali se miševi u žitu.
ne ljutim se nego volim ozbiljnu analizu jer film zaista zasluzuje to.što se ti ljutiš jbt ko sa si promoter koga plaćaju
imam pravo da mi se ne svidja
upravo sam to i napisalane mozes shvatiti film na osnovu trejlera.
trejler samo sluzi da se odlucis da li ti je zanimljiv.
if you say sone ljutim se nego volim ozbiljnu analizu jer film zaista zasluzuje to.
Коментарисао сам га на овој теми, у суштини он је имао доста лоше критике међутим мени обично такви филмови често буду занимљиви.