No Name

• Začetnik teme Začetnik teme mindi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mindi:
To su prekrasni momci koji i prekrasno sviraju.Dolaze nam iz Crne Gore i svojim uspjesima su poceli biljeziti svoju svijetlu karijeru koja im tek dolazi.Da napomenem da je grupa No Name zabiljezila pobjedu na proslogodisnjoj evroviziji a ove godine je ponovio uspjeh na evroviziji i time potvrdjujuci njihov kvalitet i kvalitet njihove muzike.Znam da mnogi jedva ocekuju novi album koji su promovisali sa jednopm pjesmom na ovom festivalu.
Pitao bih vas forumase, sto misle o jednom mozda najboljem sastavu svih vremena a to No Name.
Zivio No Name i ako bog da ocekujemo pobjedu u Atini.

Koliko si ti kompetentan/na da govoriš o njihovoj muzikalnosti???

mindi:
To su prekrasni momci koji i prekrasno sviraju.Dolaze nam iz Crne Gore i svojim uspjesima su poceli biljeziti svoju svijetlu karijeru koja im tek dolazi.Da napomenem da je grupa No Name zabiljezila pobjedu na proslogodisnjoj evroviziji a ove godine je ponovio uspjeh na evroviziji i time potvrdjujuci njihov kvalitet i kvalitet njihove muzike.Znam da mnogi jedva ocekuju novi album koji su promovisali sa jednopm pjesmom na ovom festivalu.
Pitao bih vas forumase, sto misle o jednom mozda najboljem sastavu svih vremena a to No Name.

Cek', cek' ti se sprdas ovde s nama jel' ?
Najbolja grupa svih vremena koja je objavila 3 pesme?
Od kojih su 2 re-mastering Crnogorske himne... Ovu trecu nisam cuo, niti zelim.
A da ocekujemo pobedu u Atini?
Pa mi sa njima mozemo samo da ocekujemo dozivotnu diskfalifikacu zbog neverovatno glupe pesme. Ali ko zna posto u evropi obozavaju gay-eve i donose ze zakoni u njihovu korist, mozda bi i nesto postigli...

Strasno... Ti nisi normalan.

Ja bih iskoristio ovu zgodnu prilku da izbacim iz sebe to gadjenje prema ovim malenim homosima. Neka pevaju svom sirokom crnogorskom auditorijumu, u oni kamen i muku, a ostatak sveta neka postede svoje gluposti.

Da, sada mi to pade na pamet... Ako bi u CG-u ljudi kupovali iskljucivo njihove originalne diskove, mislim na bezimene, koliko bi i kako oni ziveli od toga. Mislim, uzimajuci u obzir da u oni kamenjar nema svaki junak CD Player, niti bi svaki jado i mrco moga da odvojio od usta kako bi kupio oriDJinal. Kome bi oni jadni pevali??? Jedino resenje za taki talent bilo je ovo sprdanje na Beoviziji... Mislim, sta bi drugo moglo da ti padne na pamet posle svega toga.

mindi:

Muci avetinjo, djavlu li jedan. KakI No Name, sto to pricas jadan? Vidji u Atini, nemere to bez kabla, razumijes li jadan.
U taku drustvenu i moralnu zajednicu naki da pjevaju, sto bi NJegos reko da moze da ig vidi? Od nake familije a nose uske pantalone, kukala im majka.
Svijetla karijera tek dolazi, no ako dolazi vozo bice cupavo, mozda zapane u Moracu, jadan.

Nego, posto je CD tijeg junaka i evrosongera? Verujem da taki fan ko sto si ti ima bar dva, u slucaju da mu jedan postrada od junackog slusanja.

Back